winkalinn

juldagen

Kategori: Allmänt

hej svejs!

Har sovit så jivla skönt inatt, vi ligger i det gamla "datarummet" men vi har tage in en stor säng dit så det är ganska mysigt :) Jag Amanda och Polly dela säng ;)

Hade en jätte mysig dag igår, det bästa var nog maten, Mmmm ;) Sen efter middan kom tomten och delade ut klapparna, fick jätte bra paket :) Tindra hjälpte tomten dela ut alla klapparna.
Sen blev det lite kaos när ungarna skulle öppna paketen och sen leka med dom, så jag å Amanda gick ner och såg en film, råka somna ett tag där tror jag ;)
Då ropa pappa att vi gatt skynda oss upp igen, när vi kom upp såg vi att det hade kommit en till tomte å han såg fan ut som den riktiga! ;) Ingen visste vem de va och han kunde prata finska, skit cool va han! Hans renar hade frysit ihjäl på fjället så han flög helikopter ist, fast när han for så satt han sig i en 740 ;) men häftigt vare då ingen visste vem de var :) kanske va de riktiga tomten? 


Nu ska vi snart äta frukost, sen måste jag och Amanda börja packa ihop sakerna för vi drar tillbak till Arvidsjaur idag. Drar med oss Krilleman, Jesper och Natalie oxå ;) så det blir nog utgång ikväll :)


Kommentarer


Kommentera inlägget här: