winkalinn

13 augusti

Kategori: Allmänt

Hej Svejs! Jag är ledig idag med, skönt :) Har varit ledig i 4 dagar ju. I fredags for vi till Piteå och Nolia ändå, vi for med Sanna, Andreas och lille Edwin. Trevligt var de :) Mycke å titta på men de enda jag köpte där var mjukkakor (bröd) å mat förstås. Sen så köpte jag ett spel på barnens hus innan vi for hem, alias, de är så kul :) Resten av helgen har varit mest lugn, blev mycke hemma mys med älsklingen <3 Så idag har jag en liten städ å tvätt dag, man måste ju tyvärr göra sånt oxå ;) Har även ringt om jobb på morgonen så jag har jobb på tjintokk i vinter igen :) känns skönt å veta att man inte behöver gå arbetslös iaf. Nu har jag dammsugat och snört in en tvätt, funderar på om jag ska gå och sola en sväng :) Sen får jag se vad som händer, kanske blir å nöta nå data spel ;) Ha en bra dag!!

9 augusti

Kategori: Allmänt

Jahapp. Börjar jobba kl 12 idag. Så 6 tim jobb å sen har jag helg till på tisdag! Skulle ju vart kul å hitta på nått när man för en gångs skull är lite ledig.. Vi hade tänkt fara på Nolia imorrn men det vart inte.. Åsså far syster hem till Uppsala imorrn :( Så ikväll ska vi göra middag åsså ska hon nog få färga mitt hår ;) Sommaren har gått så sjukt snabbt, kändes inte som de va längesen hon komme hit.. Men ha en bra dag alla

3 augusti

Kategori: Allmänt

Nu sitter jag i våran "nya" lägenhet. Det gick ändå ganska snabbt att flytta grejerna, jag packade hela dagen igår, fick hjälp av Lillan. Och sen på kvällen när Thobias slutade jobba så började han och Johnny bära grejer. Så vi sov i den "nya" lägenheten inatt. Det är en väldigt gammal men stor lägenhet, en fyra på 105 kvadrat ;) Den ska total renoveras efter vi har flyttat ut från den igen. Jag skulle lugnt kunna bo här när dom har renoverat den, den är som gode mysig :) Men vi behöver inte så här stor lägenhet åsså är det ju mycke dyrare hyra än i våran andra.. Det enda som suger är att vi har ju inge Internet i den här lägenheten :( är ju inte värt å flytta det för bara två månader.. Men nog ska vi överleva :) Nu ska jag snart gå och jobba, gubben har redan dragit till glommers. Hoppas ni får en bra dag!!