winkalinn

26 april

Kategori: Allmänt

De blev så jag gatt jobba heldag idag ändå. Skulle egentligen bara jobba en timme, vi skulle ha ett möte. Men mötet blev inställt. Men inte gör de jag så mkt, är bara lite drygt när man tror att man ska få vara lite ledig åsså måste man jobba ;) Men jag har ju ändå inget bättre för mig så är lika bra att jobba!

Igår kväll hade vi ju provning, de va trevligt, vi fick ju träffa nya arbetskollegan Emma oxå hon var jätte trevlig :)

Nu ringde gubben så ja sitt å prata med han , men nu måste jag dra på jobbet!

Hade!

25 april

Kategori: Allmänt

Fan snart är det maj och det slutar typ aldrig snöa :( Jag är lite less på snön nu, tycker de kan bli sommar.

Nu ska jag snart gå till jobbet. Jobbar till 10 i 5 men sen ska vi ha vin provning ikväll oxå.
Saknar gubben min. Han är borta och jobbar men han kom hem igårkväll å sov hemma ♥ Men tidigt som fan imorse for han ju igen, men han kommer hem imorrn :) Jag sover fan inge bra när han är borta..

Löning idag oxå, alltid lika najs, men den var lite extra najs den här månaden ;)


Nä nu ska jag borsta tänderna å börja bege mig mot jobbet.

Ha det bra!



20 april

Kategori: Allmänt

Ska börja gå mot jobbet om typ 5 min! Känns lite ovärt å börja 20 över 2 på dagen men som sagt, cash is king! Har bara legat å latat mig tills nu typ ;) Gubben for till Glommers när vi had klivit upp så då gjorde jag mig en omelett å sen hamna jag framför teven.. Men fick ju iaf en mys morgon med älsklingen för han är ledig idag. Efter jag slutar är vi bjudna på middag hos Sanna och Andreas, å lilla Edwin såklart. Alltid lika trevligt :)

Nä men nu måste jag gå!

Ha en bra dag :)

19 april

Kategori: Allmänt

Försöker lägga in en bild men jag kommer inte ihåg hur man gör från mobilen! Skitsamma. Har varit på bolaget på möte nu på morgonen. Sen åt jag frukost och nu tänker jag he mig ut på en promenad i fin vädret! :)

18 april

Kategori: Allmänt

Det blev ju inte så att jag inte behövde jobba förrän på fredag. Sitter i Malå just nu och har lunch ;) Men de gör inte mig nått, tjänar ju hellre pengar än sitter hemma å gör ingenting :) Har då sovit som dåligt inatt, Thobias har varit och jobbat hela natten så jag visste inte när han skulle komma hem, å dom gånger jag vakna å han inte var hemma än så kunde jag inte somna om! Låg ju å oroa mig för att han had kört av vägen eller nått.. Men tillslut klockan halv 6 på morron komme han hem. Så då han jag sova en timme med han innan det var dags för mig att kliva upp å fara på jobbet. Tycker verkligen inte om å sova utan han <3 Är väl lite fjantig på de sättet :) Nu är lunchen snart slut, vet inte när jag slutar idag men det spelar då ingen större roll för mig. Ha en bra dag!

14 april

Kategori: Allmänt

Sitter i audin och ser på när Thobias svetsar på en skopa. Vi är i Glommers på garaget där gubben jobbar. Jag har dammsugat och dammtorkat audin. Har hjälpt Thobias lite grann oxå, men nu väntar jag bara på att han ska bli klar :) Sen ska vi nog tillbaka till Lillan och små monsterna som är där. Skönt med helg äre iaf! Nu har jag helg till nästa fredag ;) Om dom inte ringer å vill att jag ska jobba förstås. Men känns skönt å få va lite ledig :) Ha en bra helg!

13 april

Kategori: Allmänt

Jag ligger i sängen och filosoferar än, börjar inte jobba förrän klockan 10 så det är skönt :) Dom senaste två dagarna har jag varit i Malå och jobbat på systembolaget där. Dom hade lite folk så då for jag dit å hjälpte till. Det är ju kul att se nått annat ibland :) Malå är ju ett ännu mindre samhälle än Arvidsjaur så det var väl inte så jätte mycket folk som kom in ;) Men dagarna gick då ändå, jag körde ju hem på kvällarna för systembolaget fixade en hyrbil åt mig. Det finns ju inget bättre än att sova hemma med gubben :) Inatt har pappa, Tindra och Marwin sovit över här för Daniela jobba natt. Och dom sover nog fortfarande för det är väldigt tyst här i lägenheten. Marwin brukar ju vakna ganska tidigt! Men nu ska jag kliva upp och äta nå frukost för magen börja kurra :)

4 april

Kategori: Allmänt

Godmorgon! Jag kan inte somna om, Thobias klev upp klockan 6 och sen dess har jag legat vaken.. Börjar inte jobba förrän klockan 9! Men jag känner mig då inte särskilt trött heller, ligger i sängen och filosoferar :) Är fortfarande lite nervös över att börja på bolaget idag, men det går nog över när man väl har kommit igång.. Middan igår med Tjintokk var trevlig, å sprängmätt vart man då. Ha en bra dag! :)

3 april

Kategori: Allmänt

Ja då var det en ny månad igen! Tiden går fort.
Idag vaknade jag vid halv 9, hade ju gubben hemma oxå för han jobbar eftermiddag, så det är alltid mysigt när man får vakna tillsammans. Vi låg och drog oss ett tag och sen for jag ut på en långpromenad och gubben for och gymmade. Sen åt vi en snabb lunch tillsammans och sen drog han iväg på jobb. Då for jag till mormor och städa hennes lägenhet. Så nu har jag bara varit hemma ett litet tag. Fick min deklaration idag, det här är första året som jag inte får tillbaka på skatten :( Jag måste betala hela 10 kr!!! Så fjantigt lite ;) Men skulle ju ha varit mycket roligare om man hade fått tillbaka en slant...

Nu ska jag slöa ett tag, sen diska och hoppa in i duschen för ikväll blir det middag på Afrodite med dom från Tjintokk. Å imorrn är det jobb på bolaget, är faktiskt nervös över att börja igen för det känns som jag har glömt bort typ allt! Men det ska nog gå bra ändå..


Älskling på Liams 1 års kalas, han hedde balonger i taket :)


Söt som socker! :)