winkalinn

14 juli

Kategori: Allmänt

hej hopp! sitter och äter en banan och väntar på att Thobias ska komma hem så ska vi fara och träna sen :) har jobbat idag men de har då bara varit lugnt.

har mycket saker på g just nu, får berätta om allt nån annan gång när jag har mer tid :)

ikväll blire nog å fara å se sista harry potter filmen på bio, ska då dit med Tobbe iaf sen så kanske syrran oxå skulle följa :)


hm, måste försöka komma på vad vi ska göra för middag oxå, det är alltid lika svårt å komma på nått!



hade bra ! ♥


6 juli

Kategori: Allmänt

hej svejs! har lunch så jag passa på å skriva lite här :)
dom ha börja med salladsbuffe på ica idag, så jävla bra! man får välja precis som man vill, gött!

jobbar bara till 16.00 idag så inte många timmar kvar nu. fick en glad överraskning igår med när pojken fick komma hem redan då! :) så nu har jag han hemma hela veckan, wiie!!

tur han komme hem å fixa de jag hade fuckat upp på hans dator ;) jag och data spel går inte så bra ihop, å jag försökte fixa de flera ggr men gav upp för de funka ändå int. åsså kom han hem å fixa de direkt! ;p

jaao, vi ha börja "tagga" nattivalen på bolaget, är typ smockat med varor på lagret så de finns ju inte lite å göra precis! men de är bara kul :)

nää nu ska jag börja jobba snart igen!


hade ♥


4 juli

Kategori: Allmänt

shiet alltså det är redan juli! snart är ju sommaren slut, fast det känns som den bara har börjat :/

har bott i pojkens lägenhet hela helgen därför jag inte har skrivit på några dar :) är fortfarande i hans lägenhet men han har farit iväg på jobbet :/ klev upp me han 4 imorse för å följa han till glommers där hans arbetsbil va så jag fick ta hans bil hem till arvids sen igen. för amanda ska låna min rally volvo i veckan, lr iaf tills mamma kommer hem från Boden.

Blev en lugn helg igen, jobbade freda och lör. Va ju storumandagarna i helgen men jag hade verkligen ingen lust å fara dit, skulle bara vart kul å få träffa tjejerna men de hinns nån annan gång! :) tycker inte dansen i storuman har varit så värst kul de senaste åren.

va ute och handla lite mat nyss å då skulle jag köpa snus å, och dom har ju ALDRIG den snusen jag bruka köpa så då fick jag testa nå annat å den här gg blev det odens white, å när ja kom till kassan fråga hon som satt där: oj är den där snusen bra? jag ba, vadå vad kosta den, jag ha aldrig smaka den. Den kosta hela 18 kr, sjukt billigt! Men den va inte så spec god heller fast ändå inte äckligast ;) intressant va??

är då ledig idag å imorrn sen blire jobb resten av veckan!


ha en bra dag! ♥
puss på T!