winkalinn

potatis

Kategori: Allmänt

Sitter och väntar på att potatisen ska bli klar! Blev tvär sugen på sill och potatis så de fick bli det till middag ;) Min sambo är väll inte så förtjust i det men han kommer hem sent ikväll så då får han äta nått annat :p
Men tycker dom här potatisarna var seg kokta!

Orkar fortfarande inte skriva allt jag har gjort idag då förra inlägget försvann men i förkortad version så har jag jobbat, vaccinerat mig, ätit lunch med mamma å Britta, gjort ett nytt pass på polisstation, "sagt upp" mig från arbetsförmedlingen, vunnit i wordfeud över hjärtat och sen hunnit sova en liten sväng.. Å nu sitter jag å väntar på pären!

Imorrn äre jobb i Slagnäs igen.


Min fina ♥



trettionde november

Kategori: Allmänt

Fan hade just skrivit ett långt inlägg men nu försvann då allt! Orkar inte skriva om det!! Kanske sen men inte då nu :p


tjugonionde november

Kategori: Allmänt

Sitter och gäspar som aldrig förr, är sjukt trött! Men klev ju upp imorse och körde till Slagnäs kl 7, å de va ju ett tag sen jag behövde börja jobba så tidigt.. Sen har det som varit full fart hela dagen, är som öm i hela kroppen, känns nästan som man har tränat :p Det var mycket att lära sig och det märks att man är ny, när jag hade hunnit städa ett rum så hade de "gamla" hunnit städa 2 rum på samma tid. Men dagen gick då fort så nu hoppas jag bara att allt löser sig..

Nu ska jag snart äta nån slags middag.. Har redan hunnit sova ett tag.. ;) Thobias är långt bort nånstans å jobbar men han kommer då hem ikväll :) ♥

Godnatt!!






.

Kategori: Allmänt

Med min tur så har allt redan hunnit skita sig.. Är jag ens förvånad ??
Det är nog inte meningen att jag ska ha nått jobb.

Humöret är verkligen inte på topp just nu


tjugoåttonde november

Kategori: Allmänt

Då vare måndag igen! Idag blire att fara ut på nå affärer och handla lite mer jul grejer. Va ute med Thobias igår men då hitta jag inte de ja ville ha åsså var dukarna jag köpte för stora :/ Ska köpa julgardiner, juldukar, 2 lr 3 advents stjärnor, å kanske nån fler tomte :) Thobias brukar tydligen aldrig julpynta så han hade ju inte så mkt, men några tomtar iaf.. Men det blir ju så mycke mysigare med lite julpynt i lägenheten, å en massa ljus :)
Ska nog inhandla Thobias julklapp idag med, var inte lätt alls å komma på vad han skulle få men nu blir det de jag har bestämt mig för åsså får jag hoppas han blir glad iaf.. :)

Ja åsså har jag ju fått jobb! Hon ringde igår så jag ska dit imorrn på introduktion och sen har jag jobb till i mars :D Är väll kanske inte det roligaste jobbet men skulle vara skönt om man kunde spara ihop lite pengar!

Nä nu ska jag fara på dollarstore!


Ha en bra dag! ♥






forts.

Kategori: Allmänt

Då var man hemma igen! Kändes som det gick bra på intervjun,. Men som sagt dom har ju pratat med ganska många! Men jag håller tummarna.. Om jag får det kan det bli att börja redan nästa torsdag.

Nu har jag diskat å ska snart ta hand om rentvätten som ligger på sängen. Sen blire kyckling i nån sås å ris till middag när älsklingen kommer hem ♥

Imorrn blire jobb på bolaget men på lördag är jag ledig! Får ju lön imorrn med så kanske blir å köpa nå juklappar i helgen.. :)



längtar faktiskt lite tills syster kommer hem, då ska jag tvinga hon å göra ett pepparkakshus med mig ;)


tjugofjärde november

Kategori: Allmänt

Jag börjar bli nervös nu!! Får försöka lugna ner mig på vägen dit, älskar att sitta ensam i bilen så man får spela musik och sjunga hur högt (och fult) man vill! ;)
Aja jag ska ju bara dit å prata så det kommer nog gå bra! Hoppas jag....


Nä nu måste jag börja bege mig, ska förbi hos pappa efteråt oxå för han är tydligen hemma med småsyskonen :)


håll tummarna för mig!



tjugotredje november

Kategori: Allmänt

Idag händer det inte så mycke! Har hunnit jobba 2 timmar på morgonen, sen var jag till sjukan med vaccinations papperna så nu äre bara vänta på att dom ska ringa om nån tid. Sen har jag ätit lunch å nu håller jag på tvätta.. Skulle väll egentligen ha varit ute å gått lr farit på gymmet, meeen de får bli nån annan dag!
Imorrn blir det å fara en sväng till Slagnäs på en arbetsintervju! :) Skulle vara så skönt om jag fick ett heltidsjobb ett tag så man kan tjäna ihop lite pengar.. Fast det blir ju att pendla 10 mil om dan om jag får jobbet men det ska väl gå ordna det oxå.

Snart kommer mamma hit med grisen igen.. Vet inte riktigt vad man skulle ha hittat på nu?





Är sjukt less på min profilbild på FB så försöker hitta nån annan, men de är inte lätt när jag tycker jag ser ut som ett mongo på alla kort! I-lands problem? ;p


21 november

Kategori: Allmänt

Är som små slö idag, hade ställt alarmet på klockan 9 imorse å jag vaknade då och låg och kollade facebook och så ett tag men sen somna ja om, å vakna halv 12 igen!! De va länge sen jag sov till så sent sist. Så de är nog därför jag är slö idag.. Men jag har iaf varit ute på en liten promenad, bl a till sjukstugan för å lämna in våra vaccinations papper. Men när jag kom dit kunde inte dom kolla därifrån vilka sprutor jag har tagit förut (eftersom de gjorde jag uppe i Tärnaby) så jag fick ta med mig mina papper hem igen och ringa till Tärna å höra vad de va jag hade tagit för spruta förut. De va tydligen bara en spruta jag hade tagit förut, mot Hepatit A,. Så blir att gå till sjukan på onsdag igen för imorrn ska jag jobba! :)

Jag gick även till mamma å hämtade hit grisen (Polly) för mamma skulle jobba till 10 ikvl. Men snart får jag sinne på hunden för hon ligger bara å gnäller hela tiden!
Nu ska jag hoppa in i duschen snart, sen fara å handla lite grejer till middan, :)



I lördags va vi och hälsade på bus ungarna i Slagnäs :)


Min fina ♥ och Liam som inte ville sitta still igår när vi hälsade på Lillan i Glommers :)



3 november

Kategori: Allmänt

sitter och väntar på att Thobias ska komma hem så vi kan äta frukost, han är och klipper sig. sen så äre bara packa in grejerna i bilen och börja köra mot Uppsala! kommer sakna min kille som vill stanna hemma :( men vi kommer ju hem på söndag igen!

aah hoppas han kommer snart för nu är jag hungrig och de är inte så länge kvar tills vi ska fara...!


Ha en bra dag folket!


(puss på Thobias ♥)






2 november

Kategori: Allmänt

de har varit en dryg dag idag.. dels pga att jag har sån jävla PMS.. det är helt otroligt hur annorlunda jag blir , tro jag måste göra ett besök på sjukan å höra om man kan få nå piller mot de lr nått .. för det är ju mest synd om dom som måste umgås med mig när jag är så här..!

men har iaf fått håret färgat av mamma idag å sen var jag och toppade det hos frissan också :) det behövdes verkligen för de va så länge sen jag klippte mig sist..

nu har jag ingen aning om va jag ska göra, dö framför tvn kanske?
imorrn blir det iaf att fara ner till Uppsala och hälsa på syster, ska bli kul att få träffa henne, va ju som ett tag sen! :)


ha en bra dag !