winkalinn

den trettioförsta januari

Kategori: Allmänt

hej svejs, har jobbat idag, som vanligt..! Är trött, vi är lite folk på jobbet just nu för många är sjuk eller lediga, men vi gör så gott vi kan med att hinna!
Har just diskat och bärt ut soporna, sitter och väntar på att gubben ska skicka sms om att ja ska börja med maten, han är i Renträsk och gör nå bytesaffärer.

Ska lägga ut nå bilder från Egypten resan men de får bli nån annan dag, har inte ens fört över dom till datorn än ;)

Nu blir det soffan ett tag!


Hade
den 16 januari 2012

Kategori: Allmänt

Imorrn klockan typ 7 på morgonen flyger vi till Egypten !!!

Så nu sitter jag å Thobias här i lägenheten å väntar på att klockan ska bli 15 för då drar vi till Luleå och flyger därifrån till Arlanda , blir å sova över på Arlanda oxå.
Tror jag har packat allt! Å nu hoppas jag bara på att det är fint väder där borta! :)


Ha de bra!den tionde januari 2012

Kategori: Allmänt

Är som sagt ledig idag, men klev ändå upp kl 8 imorse och duschade å åt frukost. Sen gick jag iväg till Gabriellas å klippte mig. Blev jätte nöjd! :) Bad hon ta typ 5 cm på längden å sen klippte hon upp det å tunna ut det, jag har ju som lite hår å ta av! Men blev då nöjdare än jag har blivit dom senaste ggrna jag har klippt mig.

Nu ska jag väl röja lite här hemma tills klockan blir ett för då ska jag på sjukan å ta andra vaccinations sprutan. Sen ikväll får jag se om det blir att göra middag med syster för mamma jobbar och nu är det inte länge kvar tills syster åker tillbaka ner till Uppsala :/


saknar hjärtat mitt ♥

den nionde januari 2012

Kategori: Allmänt

ska gå å lägga mig snart, är ledig imorrn men då ska jag upp å klippa mig :)

nu äre en vecka kvar tills vi flyger mot varmare(?) breddgrader. är typ inte så varmt där nu har vi listat ut :( men ska bli skönt ändå! :)


jag saknar min gubbe som är borta och jobbar, men han kommer ju hem på onsdag ♥♥♥♥


.

Kategori: Allmänt


SÖTmormor å jag ♥

den sjätte januari 2012

Kategori: Allmänt

Det är inte min dag idag! Sitter hemma hos mamma just nu för när jag kom hem och skulle låsa upp lägenheten så hittade jag inte nyckeln....! Den ligger nog kvar i skåpet borta i Slagnäs. Så nu får jag vänta här tills Thobias kommer hem från Glommers. Känner mig smått irriterad på mig själv! Men men ..


nyårsaftonamanda och evelina hade gjort sig fina :)