winkalinn

16 augusti

Kategori: Allmänt

go kväll!

har pussat Thobias godnatt för han ska upp å fara på jobbet kl 3 inatt :/ men jag är inte riktigt nog trött för å sova redan.. sov halva dan idag för jag har ledigt :) är ledig imorrn med å då ska jag börja packa ur grejer ur gamm lägenheten. fick veta idag att jag ska vara ute innan 1 september så då slipper jag 2 månaders hyra på den lägenheten! :) åsså fick jag min soffa såld oxå, han som ska ta över lägenheten ville köpa den ! så de känns skönt :) så snart är man sambo på riktigt igen (:

sen har jag bestämt mig för lite mer grejer som bara ett fåtal vet om.. men det kommer ju komma ut förr eller senare! låter som det är nått jätte seriöst, å på ett sätt äre väll de, men nu har jag iaf bestämt mig å de känns bra..!


ha en bra kväll :)


pusshej!
lillebror har lärt sig gå nu ! :)

11 augusti

Kategori: Allmänt

nu var de längesen jag skrev nått här ! vet inte vad som har hänt sen sist, har iaf jobbat på som vanligt, det börjar lugna ner sig nu. man märker att det börjar bli höst och inte lika mkt turister..

har sagt upp min lägenhet, har ju som ändå bott hos Thobias hela sommaren :) så nu hoppas jag bara på att nån vill ta över den snabbt så man slipper stå å betala på den..
Vi har gjort det så fint här i lägenheten, målat om i 2 rum, bytt golv i gästrummet och i hallen och mkt mer :) Thobias har köpt en ny säng som är så feet å skön å sova i! ;)

Nu kommer snart gubben hem så då ska vi fara å handla å sen göra nå middag, ska laga nått som het taco kyckling som Lena (Thobias mamma) tipsa mig om :)


pusshej!! ♥"lilla" lampan vi köpte på IKEA ;) men Thobias skulle ha de största så då fick han sätta upp den oxå !


sköönaste sängen !


en del av sovrummet :)