winkalinn

31/5

Kategori: Allmänt

idag har man inte gjort mycket, gode skönt! fick ju sova hur länge jag ville imorse men vaknade då ändå vid 10, såg klart filmen jag inte orka se igår kväll för jag somna ;p

följde med amanda å mamma till Eva som skulle testa göra en balfrisyr på amanda, å de blev jätte bra :)
sen så skulle amanda testa sin balsminking så då fick jag oxå lust å sminka mig lite, lr ganska mkt ;)

har hunne träna idag å, va mkt folk på gymmet men de är väll för de är så otroligt dåligt väder ute :/
sen ringde dom från systemet så de blir å jobba nån timme imorrn,.



before


and after. ser evil ut??



blev lite mörk foundation så såg nästan ut som en neger, syns inte på korten men :p


nu blire å lägga se å se en film! eller ska försöka se hela iaf ;)



bildbomb..?

Kategori: Allmänt

några bilder från helgen, m.m.. :)





plantering hela helgen..


bergnäs ♥




pappi komme å sa hej :)


tillslut efter många försök fick vi upp en brasa


dyng blöt å skräp i ansiktet etfter en dag plantering




30/5

Kategori: Allmänt

nu har jag fått sommarlov! :D gjorde sista tentan idag! så jäääääävla skönt så de gå it beskriv!

nu har jag lite smått ledigt tills jag börjar jobba på riktigt, blir vid midsommar. men ska jobba nå strö dagar innan dess.

sitter hemma hos mamii nu för jag åt middag här. hon fick färga håret på mig oxå, eller jag trodde iaf de va hårfärg tills jag insåg att det bara var toning :/ tkr dom kan skriva med FET text på förpackningen att det är toning för jag istes ju inte kolla så noga :p

hade tänkt lägga in nå bilder från i helgen men de får bli nån annan dag! var en regnig och kall helg men vi hade ganska skoj ändå :)



Tindra är så söt när hon gör den där minen!! :)



om sanningen ska fram

Kategori: Allmänt

jag har haft den här låten i huvudet flera dagar nu! och det är inte så lämplig text att gå omkring å sjunga på bland folk ;)





nu sitter vi och taggar inför helgen,.,,. not! vi ska snart fara till Bergnäs å plantera hela helgen..
Är ju mysigt å va i Bergnäs men plantera är inte så jätte skoj, men vad gör man inte för sin morbror! :) och han har ju lovat att hjälpa mig med skrutt volvon för att jag planterar åt han så då äre värt det!


ha en bra helg! ♥



you are a shining light

Kategori: Allmänt

är less på å plugga nu . . . . . . . . . .












sitt å rota i amandas dator å hitta massa fula bilder ;) kom på att jag kan fan inte se normal ut på kort! :p ser ut som ett mongo på dom flesta, men jag är väll lite mongo oxå.. :)

25/5

Kategori: Allmänt

gääsp!

har varit och jobbat på morgonen, först på apoteket och sen vinprovning på bolaget. har haft världens huvudvärk hela natten och även på morgonen, så de va inte nån höjdare å ha vinprovning när man har huvudvärk.. fast jag tycker ju egentligen aldrig om att dricka vin :p skulle va kul om man hitta nått vin man faktiskt tyckte om nångång..


nu ska jag väll snart sätta mig å plugga, är inte taggad precis...


har fått dille på en låt som är med på en reklam på tv : Annie Lennox - shining light
hon har så skön röst! låter nästan som en kille :)



lillebror ♥



23/5

Kategori: Allmänt

blev grått å tråkigt ute idag :/ men de gör inte så mkt för jag sitter ändå inne och pluggar.. ska ha seminarium snart idag. på världeeens tråkigaste bok som jag egentligen inte förstår varför vi ens skulle läsa. hela kursen vi läser nu känns lite flummig och helt onödig..

längtar till middan iaf, blir köttsoppa hos mormor! ♥




hm, tror de är nått fel med min webcam, bilderna vart så små! aja, har iaf tagit ut min läpp piercing nu! den läkte aldrig och jag tror inte jag kommer sakna den så värst mkt. och man kan ju alltid göra en ny ;)

hade

:)

Kategori: Allmänt










blir ganska bra bilder med telefåån oxå :) lite svårt å hålla den still bara! :p

19/5

Kategori: Allmänt

jag är kär! i min nya telefon ♥

blev ett litet impulsköp igår när jag får på expert och bara skulle kolla hur mkt telefonen kostade där, slutade med att jag hade telefonen i handen när jag for hem :) and i love it!
kommer nog ta ett tag att lära sig hur den riktigt funkar men tur att jag har min lilla vän Hanna som har en likadan så jag kan ringa till henne om jag får problem ;)

usch fy å blä vad tråkigt väder det är idag! blir att sätta sig och plugga ett tag sen göra några timmar på bolaget senare idag.


ha en bra dag!!


sommarnatt

Kategori: Allmänt

känns nästan som det är sommar nu! :)

har varit hos mormor och ätit surströmming!! så jävla gott! sen fick vi för oss å lyssna på dansbandsmusik, för det är typ det enda mormor lyssnar på ;) så nu vill jag bara fara nånstans å dansa bugg, de är ju så kul! Mycke roligare än å bara stå å dansa disco dans :p
Fick mig en sväng om med mormor med för hon skulle lära mig å dansa vals ;) söt mormor ♥

Nu blire snart å fara å kika lite på eurovisions skitet, får väl se hur länge man orkar se!


puss ♥




förra sommarn i Bergnäs :)

14/5

Kategori: Allmänt

tvättar och pluggar, kul lördag????






...

sugen

Kategori: Allmänt

sitter å tittar på mobiltelefoner, är sjukt sugen på en ny..!
funderar på om man skulle ha köpt en HTC desire HD .. :) är less på mobilen jag har nu och den verkar då aldrig gå sönder heller än fast jag har tappat den i backen 1000 ggr! senast idag så batteriet flög ut :p

nee får fundera vidare ett tag!


13/5

Kategori: Allmänt

shiiet, det är fredag den 13 idag! men än har det då inte hänt nått dåligt, fast dagen är ju inte slut än!

har jobbat hela dagen, först städa på apoteket sen järnet till bolaget och jobba där till ungefär 16 :) är lite sne i skallen nu, var ju ett tag sen jag jobba på bolaget så man är lite ovan vid å sitta i kassan å tänka så mkt :p




så här sne är jag ;)


nää hade bäst! ♥

you gonna make me stay

Kategori: Allmänt

har lust å sätta mig i bilen å köra lååångt å bara sitta och lyssna på musik!! vet att jag är knäpp men älskar att köra bil och sitta och skrika till musiken samtidigt.. :) saknar lilla gamm golfen lite när vi hade som bäst ljud i den,. det dunkade på bra i den lilla plåtburken ;p

får väll se om det blir att ha kvar volvon då måste jag väll uppgradera det lilla ljud som finns i den nu, vilket inte är mkt. och jag som inte förstår mig på sånt där heller, det ligger en lös kabel i min skuff som jag tror ska in i steget egentligen men jag vet inte vars :p haha!






skrutt golfen


(skrutt?) volvon

11/5

Kategori: Allmänt

har smått sinne på spotify, jag är för snål för å betala pengar för å lyssna på musik. så de suger att man bara får lyssna på låtarna 5 ggr... :(
fast jag har egentligen bara spotify till å lyssna på vilka låtar som är bra så jag kan ladda ner dom sen ;)

har varit en skön dag idag, och lite duktig har jag varit :) hämtade bla ut schemat över hur jag ska jobba i sommar! jobbar alla lördagar hela sommarn.. men slutar ju alltid kl 13 på lör och är alltid ledig söndagar så det ska nog funka :)
sen fick jag mina efterlängtade(?) böcker idag så jag har suttit ute på mammas balkong och stekt i solen medans jag började läsa en av dem. skönt med sool!



hitta nå bilder när Amanda skulle ta kort på hennes nya frisyr, men jag förstörde lite för hon ;)






;)

7/5

Kategori: Allmänt

hejsan svejsan :)

härligt väder idag! man får nästan lust å slänga på sig ett par shorts, men jag tror dock att det är liite för tidigt för det. är inte riktigt varmt i luften än.. men snaaart! längtar sjukt mkt efter sommaren nu :)

har små städat lite här i lägenheten, gått igenom lite kläder, kul när man hittar en massa gamla jeans som man inte har kunnat ha på ett tag och nu är några nästan tom förstora :o
har oxå insett att jag har typ inga sommarkläder.. :( får kanske göra en liten shoppingtur nånstans snart!


ne nu ska jag hoppa in i duschen!


smell ya later! ♥


5/5

Kategori: Allmänt

jahapp! hade nyss lite panik, hade slarvat bort snusdosan så letade i hela lägenheten men sen kom jag på att den kanske låg i bilen, och tro på fan den hade ramlat ner mellan sätet och handbromsen, wiiie.


har just ****at ner en film, burlesque hetet den. så nu blire å lägga sig i sängen å se hur långt man orkar se av den.

var förbi hos Ida oxå och lämnade kavajen hon skulle låna av mig, men sen blev de så jag stanna och färga hennes hår med :) hoppas bara att det blev bra :p


nee godnatt hörni! ♥



hemmaa

Kategori: Allmänt

igen :) gick snabbt hem från lule idag! fast innan vi skulle hem så skulle vi leta åt k-rauta för andreas skulle ha nått därifrån, så vi snurra runt i lule och leta. tillslut ringde vi nån som förklara vars det skulle ligga och när vi kommer dit så heter det ju lakkapää eller nått sånt konstigt. skulle ju vart lite lättare om nån talat om för oss att k-rauta hade bytt namn! för vi hade ju kört förbi lakkapää flera ggr :p
så tokigt det kan bli :)


eeh nu är jag hungrig!!


hade gott ♥

2/5

Kategori: Allmänt

sitter i Boden igeen. Kikar lite smått på hockeyn, går bra för Sverige nu iaf :)

har verkligen varit en dryg dag, inte kul å först köra bil länge å sen sitta på föreläsning i några timmar när man har ont i typ hela kroppen.. jag vill bara bli frisk nuuuue!!

som tur är behöver vi ju bara vara här tills på ons..

och jaa volvon höll då hela vägen hit så jag är nöjd! ;)


blir nog en tidig kväll ikväll..

Godnatt!

jippiie,,, NAT!

Kategori: Allmänt

jahapp har just fått reda på att vi måste till Luleå imorrn på föreläsning. tur att jag har min lilla mormor som håller reda på saker åt mig ;) nämen vi trodde faktiskt att läraren skulle vara snäll med oss och ta föreläsningarna över internet men tydligen så kunde hon inte det. B i t c h .. ?

Ja igår vare ju valborg! Blev en otroligt lugn kväll för min del, var lite chaffis åt nå folk men bara tidigt på kvällen, sen blev det filmmys och sova! Var inte ens ut och såg nån majbrasa :p
men jag känner mig fortfarande inte frisk så var kanske smartast att bara stanna inne :)

nu blire å hoppa in i duschen och sen fara och få däcken på bilen bytta (:


hade ♥