winkalinn

17 november

Kategori: Allmänt

4 månader senare + några dagar tog det innan vi fick flytta tillbaka till våran lägenhet. Men nu är det gjort! Vi flyttade hela dagen igår. Så nu har man lite att packa upp.. Jag har packat upp några lådor idag men jag har så fruktansvärt ont i huvet så det går inte i den fart jag hade önskat.. Å Thobias for till Glommers imorse så man har ingen hjälp heller. Men jag är ju ledig i en vecka till innan jag ska börja jobba så innan dess ska jag väl ha hunnit med allt. Fick börja en vecka tidigare än vad det var sagt men jag klagar inte! Bara mera pengar ;)
 
Ikväll blire å se sista Twilight på bio med kusinen, hennes pojkevän och moster :) Hoppas den är bra..
Sitter å funderar på om man skulle ha ätit nån middag men jag vet inte vad.. Känns som vi inte har nått hemma å jag orkar inte gå på affärn.. suck.. är dessutom inge kul å laga mat till sig själv. Så blir väl nån hårdmacka :)
 
Dom nya golven blev förresten jätte fina tycker jag, längtar bara tills man har fått iordning allt.
 
Ha en bra lördags kväll alla!
 
bjuder på en jätte gammal bild från när vi gick i 9.an :)

7 november

Kategori: Allmänt

Då var jag hemma hos mamma igen ;) Har hjälpt hon olja in hennes nya bord som hon fick hem idag. Fint var de. Nu ska jag snart följa med hon ut på nå affärer. Sen blir det nog å träna här innan man går hem till sig igen, där finns det ju lite å göra oxå, typ städa, diska, tvätta m.m ;) Men det är ju inte lika kul :)
 
Sitter å försöker komma på vad jag vill ha i julklapp.. Är ju som lättare om man skriver ihop en liten lista på det man vill ha. Men jag kommer inte på så mycke..
 
Hejs!
 
vill utomlands igen!

6 november

Kategori: Allmänt

Jahapp då var man arbetslös! Men bara till den första december som tur är :) Då blir det att jobba på Tjintokk igen.
Om jag inte hinner få nått annat jobb innan dess men det är nog inte så stor chans.. Sitter i mammas lägenhet nu för jag skulle skicka in CV till ett jobb men hennes datorer är ju störda så jag får inte upp dom dokument som jag sparade ner i word på våran dator hemma, det blir bara en massa konstiga tecken när jag försöker öppna dom :(
 
Känns nästan redan lite göralös å jag har inte ens varit arbetslös en vecka.. Hade då tänkt träna nu hos mamma på crosstrainern, det är väl en fördel med å va "ledig" då kan jag ju träna varje dag :) Funderar på att köpa en egen crosstrainer faktiskt..
 
Thobias jobbar långa dagar i veckan så då är de ännu lite tråkigare.. Nä nu ska jag träna!
 
Ha en bra dag :)