winkalinn

31 juli

Kategori: Allmänt

Suck... Vad less jag blir...! Vi har fått vattenskada i lägenheten :( I söndags när det regnade så jävla mycke så trycktes det upp en massa vatten i våran lägenehet genom en golvbrunn.. Så nu ska dom riva upp alla golv i lägenheten å det kommer ta 4-8 veckor...... Så under den tiden måste vi bo nån annanstans, å de skulle inte våran hyresvärd stå för. Så då vare bara ringa å höra om min hemförsäkring skulle täcka det, å till viss del skulle dom det iaf. Men nu försöker jag ringa upp min handläggare för å få svar på fler frågor men nu går det fan inte få tag i människan! Jag får jävlat sinne!!!!!! Hon skulle ringa upp för en och en halv timme sen. Å snart far jag på jobbet så då kan jag då inte prata i telefon......! Får smått panik känn jag för det här måste fixas så snabbt som möjligt :(

Hoppas ni har en mycke bättre dag än jag .!

21 juli

Kategori: Allmänt

Tårta till frukost - check!

Ska snart gå iväg till jobbet, jobbar 4 timmar idag. Så blir nog en tråkig dag för jag vet inte vad jag ska göra när jag slutar.. Å alla är ju borta.. Får väll fara ut å testa ny cykeln som jag fick i födelsedagspresent en sväng, om det inte regnar vill säga..


Hoppas ni får en bra dag!

20 juli

Kategori: Allmänt

Kunde inte sova längre.... Börjar inte förrän kl 12 idag! Suck. Egentligen skulle jag vara ledig idag men måste jobba för en person är sjuk. Så de blir väl å he igång ett avsnitt av gossip å slö se på.

19 juli B-day

Kategori: Allmänt

Jepp då var man ett år äldre! Skrämmande ;)

Har nyss gjort klart den första tårtan, å nu ska jag till mormor å städa hos hon. Sen måste jag hem å tvätta å städa här med :/ Å göra en till tårta.. Antar att den tiden då ens födelsedag innebar att man inte behövde göra nånting är över.. Men blir ju trevligt ikväll när alla kommer hit :)

Nä nu ska jag skynda mig till mormor!

Ha en bra dag!

16 juli

Kategori: Allmänt

Börjar klockan 12 idag så fick en skön sovmorgon! Är lite öm i kroppen känner jag för vi var ute i skogen hela dagen igår å gallrade å röjde. Men det är ju så skönt att få vara ute :)
Nu ska jag snart äta frunch å bara slappa innan jag ska på jobbet. Tog på mig Thobias t shirt när jag klev upp å den luktar så gott för den luktar han! ♥


Jag älskar dig ♥

"The important thing is not to be bitter over life's disappointments. Learn to let go of the past and recognize that every day won't be sunny. So don't be afraid to make mistakes, to stumble and fall, cause most of the time, the greatest rewards come from doing the things that scare you the most"

13 juli

Kategori: Allmänt


så blev dom :)

Tror kanske det blir å göra med nån färg nästa gång, de är ju å skit snyggt.

Har varit med morsan å syrran hela dagen, for på några affärer med mamma medans Amanda jobba. På dollar hittar man alltid nånting man behöver ;)
Nu är jag hemma igen och väntar på att gubben ska komma hem. Vet då it vad de blir å hitta på ikväll, får vi väl se!

Hej svejs

Fredag den 13de

Kategori: Allmänt

Otursdagen idag! Men jag tror då inte så mycket på sånt där så nog tror jag det blir en bra dag :) Fast än det regnar :/ Ska fara och äta lunch med mamma och Amanda snart på Marios :) Ska be amanda ta nå kort på naglarna oxå så jag kan lägga upp nån bild!

Åsså har jag och gubben köpt en grej, en ganska stor grej, blir nog bra :) Ni får veta mer nån annan gång ;) Nu kommer syrran snart å hämtar mig, har ju ingen bil så jag tar mig ju som ingenstans :(

Men ha en bra dag !!

Nails

Kategori: Allmänt

Blev å göra naglarna nu ikvl istället! Så direkt när jag slutade kl 6 for jag till salongen, å nu är jag hemma. Blev jätte nöjd! :) Känns ju gode ovant just nu men man vänjer sig nog ganska snabbt. Ska lägga upp en bild på dom imorrn om jag kommer ihåg :) Men det var då inte sista gången jag gjorde naglar iaf! Åsså var hon skit trevlig hon som gjorde dom.

Nu väntar jag på att gubben ska komma hem. Så skönt att jag är ledig imorrn! Å nu behöver jag ju inte kliva upp tidigt heller för å fara å göra naglarna :)

Ha en bra kwell!

12 juli

Kategori: Allmänt

Jag tycker om våran lägenhet jätte mycket, tycker om att det är en källare för det blir så mysigt :) Men det finns två saker jag Inte tycker om med den. Det första är vattentrycket i duschen, ibland kommer de ju bara nån liten stråle ;) åsså är det inte alltid varmt vatten. Och det andra är alla jävla äckliga knäppskorvar som verkar komma in i lägenheten från nånstans!! Jag hatar dom! Igårkväll när vi skulle sova å jag låg å såg ett avsnitt av gossip i sovrummet och Thobias hade redan somnat, så hörde jag hur de typ flög nånting genom rummet, lät skit äckligt. Sen efter ett tag hörde jag hur nånting "ramlade" ner i sängen. Så jag hedde på min lilla lampa på mobilen och lyste på sängen, å tro på fan att där var det ett litet äckel som kröp omkring!! :( Så jag hoppa upp å tog ett papper å skulle försöka ta upp den med, för den höll på krypa upp på Thobias :S Då vakna då Thobias å fråga vad jag höll på med, han trodde typ jag va dum i huvet lr nå ;) Men jag fick då upp äcklet å gick å snörde den.. Blääää!
Är det nått jag hatar så är det kryp!

Nu har jag ätit frukost, ska gå och fixa håret och så innan jag ska bege mig till jobbet. Imorrn är jag ledig, ska bli så skönt! För på lördag blire å jobba igen :/ Men imorrn ska jag iaf förhoppningsvis få göra mina naglar! :)

Ha en bra dag!

4 juli

Kategori: Allmänt

Blev bjuden på lunch av gubben nyss, vi åt på marios, där har dom alltid lunchbuffe och det finna alltid nått som är gott :) Ska gå tillbaka till jobbet alldeles strax! Thobias har redan brummat iväg till arjeplog tror jag det var.
Känns som att det enda vi, eller egentligen jag, gör är att jobba! Ångrar lite att jag inte tog iaf en vecka semester i sommar... Men men Thobias ska ju oxå jobba hela sommarn så då får vi kanske göra nått kul till hösten istället! :) Nu blir det iaf att jobba tre helger i rad, å typ hela veckorna å :/ Men har ju iaf gubben på hemma plan så är så skönt att få ha han här hemma på kvällarna! :)

Nä nu måste jag springa tillbaka till bolaget!


Ha de :)

3 juli

Kategori: Allmänt

:)