winkalinn

för att svara på annas fråga :p

Kategori: Allmänt

jag vet inte vad jag ska göra i höst! jag gick in och kollade mina ansökningar på studera nu och ja, det var ju ganska kul :p jag sökte ju sjuksköterska i första hand och där står jag nu som reserv, vad nu det betyder :p men sen så sökte jag ju även engelska lärare, på skoj, och guess what jag tog mig in xp ;) HAHAHAHA men den utbildningen är ju typ 4 år och jag vet inte om jag har så stor lust att bli lärare, det var bara för att det var engelska som jag sökte, för det är ju skoj :) HAHAH men jag dog nästan av skratt där ett tag. men för att lugna er så ska jag Inte bli lärare.. tror jag iaf ;)

nämen tillbaka till svaret på frågan, jag vet inte vad det blir till hösten, hoppas nästan på att man får nått jobb så man kan tjäna ihop lite pengar och bara ta det lugnt, va ledig från skolan lite granna :) så de så :)

hare bra alla :)

förresten vad ska du göra till hösten ANNA? :p
 
pusspuss ♥

punkt, punkt, punkt . . .

Kategori: Allmänt

jag är less. på att jobba! ag fattar inte att jag var så jävla osmart när jag sökte jobb att jag inte sa att jag iaf ville ha en vecka ledigt i sommar!! nä nu har man schema till i slutet av augusti istället och är bara ldig typ en dag i veckan, två om man har tur.. men jag får väll tänka att det är pengar.. det känns då verkligen inte som att man har sommarlov :/ imorrn är jag faktiskt ledig sen jobbar jag till söndag då har jag en till ledig dag och sen kommer helvetesveckan.. men det är väll för att det är tärna marknan snart

men men nu ska jag sluta sura och göra nånting annat..

saknar roger gör jag oxå :(

nämen hare bra alla !

pusspuss ♥