winkalinn

tjugofemte december

Kategori: Allmänt


dan före dan före dan före dopparedan

Kategori: Allmänt

Har jobbat idag som vanligt, tycker vi var gode effektiva idag! Men de känns i kroppen oxå, får som mest ont under fötterna, men då är väl inte foppa tofflor dom smartaste skorna att ha på sig heller.. Måste fixa mig ett par skönare skor!

Kom hem för en timme sen ungefär så jag har hunnit skotta snö å sätta i motorvärmarn på audin för jag måste fara å handla! Ska ju bjuda mamsen å amanda på middag imorrn :) Har suttit och tittat efter recept nu, och har bestämt mig för att det blir lax i ugnen med nån god röra på och potatis å en sallad. Blir nog gott!
Igår komme ju syster hem till Arvidsjaur så hon hjälpte mig att göra pepparkas cupcakes igår kväll, ska bjuda på dom imorrn kväll oxå för efter vi har ätit middag har jag bjude hit en del av släkten på kaffe, för dom har inte varit hit och sett lägenheten sen ja flytta in, så de är väl på tiden nu ;)

Så de är tur min älskling kommer hem ikväll ♥ så han får hjälpa mig förbereda middan imorrn ;) För jag kommer ju hem så sent :/

Men sen är de bara en fjuttig arbetsdag kvar på fredag å sen är det juul! :)


Nä nu tror jag bilen har hunnit bli varm så nu ska jag brumma iväg å handla..

Ha de!så här ser pepparkaks cupcakesen ut :)

nittonde december

Kategori: Allmänt

Har just kommit hem från jobbet och ätit middag, blev att äta en matlåda, de är ju så tråkigt å laga mat när man är själv. Åsså har man inte så stor lust å ställa sig å laga mat när man kommer hem!
Var då iaf ledig igår (söndag), och nu är det 4 arbetsdagar kvar sen blir det lite jul ledigt :) Vi är ledig mellan jul å nyår på Tjintokk men måste då jobba nyårsafton på systembolaget..
Och imorrn kommer lillasyster Amanda hem till Norrland, va ju ett tag sen man träffa hon! :) Ska bjuda hon å mamma på middag nån kväll i veckan men vet inte riktigt vad jag ska laga för mat?! Ska iaf testa baka pepparkaks cupcakes, kan nog bli gott ;)

Gubben for å jobba tidigt imorse och kommer hem på onsdag.. Så ikväll blir det inte att göra så mkt.. Hade tänkt hälsa på mama men hon jobba då så de gick int heller.

Ha en bra kväll!


mamaJag å syster ;p

fjortonde december

Kategori: Allmänt

Så skönt de va med sovmorgon imorse! Har inte hunit göra så mkt sen jag klev upp ;) Duscha, prata med älsklingen typ en timme, och åt frukost samtidigt :) Medans vi pratade kom vi fram till en deal, får väl se hur de kommer gå med det ;p

Har ringt sjukan oxå så dom skulle ringa upp kl 13. Så jag ska väl snöra in en tvätt i maskinen, sen vänta till efter ett å fara å hämta passet.
Det har tydligen kommit ännu mer snö inatt så jag måste väl ut å skotta en sväng oxå..

Längtar till ikväll för då kommer hjärtat hem :)


Ha en bra dag!
trettonde december

Kategori: Allmänt

Kom just innanför dörrn, måste vila 5 min innan jag ska börja med middan. Har jobbat hela dagen. Hade ju snöat skiit mycke inatt så de va just så pass vi hann i tid till jobbet imorse. Å nu när jag komme hem va jag duktig å skottade bort snön från trappen å i "hålet" utanför dörrn, för annars snöar vi nog in här i lägenheten ;)
Blev en lång dag på jobbet igår for härifrån kl 7 å komme hem 18.30 typ. Men de va många rum å städa! Och sen var det den jävligaste snöröken på vägen hem.. Tur att jag har världens bästa älskling som låter mig låna hans bil, och som köper nya extralysen åt den så jag ska se nått..! :) ♥
Men efter nyår blir vi då 3 st härifrån Arvidsjaur så då behöver vi bara köra var tredje vecka.

Är ledig imorrn, blir skönt, fast har en massa grejer jag måste göra. Åsså skulle man ha behövt städa här hemma, men är inte så kul å städa hemma när man städar hel dagarna.. :/ Meen ska iaf hämta ut mitt pass imorrn! Nu äre ju bara typ en månad kvar tills vi far !! :)

Nu ska jag göra mig nå mat så jag får några matlådor oxå.

Hade bra !