winkalinn

23 oktober

Kategori: Allmänt

Nu händer det grejer med lägenheten som vi längtar efter att få flytta tillbaks till. Vi har valt det nya golvet som ska läggas in, vilket blir ett ganska mörkt brunt klick golv i alla rum. Sen så ringde jag även och frågade om det fanns någon möjlighet att dom skulle kunna måla om väggarna i köket/tv rummet och hallen, som just nu har grisrosa väggar. Å imorse ringde dom upp å sa att vi skulle välja en färg så skulle dom göra det! :) Så nu blir det "creme" vit/ natur vita väggar istället :) Blir nog jätte bra till det mörka golvet hoppas jag :) Men de är ju lite fler grejer som ska fixas innan vi flyttar in oxå. Men hoppas att det går hyfsat snabbt.. Tycker verkligen inte om att bo i den lägenheten vi bor i nu..
 
Nu är jag hos morsan å ska tvär träna innan jag ska hem å baka bullar :) Lr jag ska försöka baka bullar iaf, har aldrig gjort de helt själv men de är ju inte så jätte svårt :)
 
Nä nu äre bara börja svettas.
 
Ha en bra dag! :)
 

18 oktober

Kategori: Allmänt

Sitter i morsans lägehet, har nyss tränat här, är som bra å träna här för hon har ju en crosstrainer. Annars brukar jag fara ut å gå/springa i 20 min innan jag gör styrkeövningarna men här kan jag blanda styrka å kondition :) Ska snart gå på Ica å handla å sen hemåt. Tror jag ska göra en chorizo korv gryta till middag, mums :)
 
Annars händer de inte så mycket, jobbar ju bara 40 % så har ganska mycket ledig tid.. Men men..
 
Nä nu ska jag gåå! Ha en bra dag :)
 
puss på Thobias ♥
 

6 oktober

Kategori: Allmänt

Hej Svejs! Då hade man fått helg. Å jag ligger hemma på soffan å mår dåligt :( Har haft ont i magen i nån dag nu.. Å får inte i mig nått å äta heller :/ Fattar inte varför jag har ont, om de är nån slags magsjuka lr nått.. När jag inte har ätit typ nått igår och idag så orkar jag inte träna heller å de är inge bra... Men men jag får väl ta det lugnt tills jag mår bättre, vilket jag hoppas blir snart! Gubben är inte hemma för han har köpt en ny bil idag :) En transporter blev det den här gången :) Vi får väl se hur länge det blir å ha kvar den ;) Thobias har ju inte svårt för å byta bil direkt ;) Nä nu ska jag fortsätta vila :)

4 oktober

Kategori: Allmänt

Godmorgon! Nu har jag varit vaken en timme å jag börjar inte jobba förrän 9.45. Men det är för att jag ska hoppa upp ur sängen typ nu å träna :) Har ätit mitt mellanmål oxå. Tror inte jag ids fara ut å springa för de regnar :/ Så får försöka göra lite cardio här hemma innan styrke övningarna. Kände mig inte så jätte peppad att jobba idag.. Men de är bara för att jag vet att jag egentligen skulle ha varit ledig ;) Nä nu måste jag träna! Ha en bra dag :)

3 oktober

Kategori: Allmänt

Godmorgon! Redan oktober nu :( Jag har bestämt mig för att den här månaden ska jag köra något som heter kick start, eller fitnessfighten, hittade de på den här hemsidan www.worldofshape.com. Det innebär typ att man ska äta var tredje timme under hela dagen samt att man ska träna varje dag. Nu är jag inne på dag tre och jag har ont i hela kroppen typ ;) kan nog säga att jag inte har tränat styrke träning på typ ett år, så nu är jag lite mör.. Det är oxå därför jag är vaken så tidigt idag för jag ska träna nu! Så nu är det bara å köra, är lagomt peppad ;) Ha en bra dag! :)