winkalinn

28/2 - 2012

Kategori: Allmänt

Igår var den drygaste dagen på jobbet hitills! 4 pers var sjuka och självklart så var det hur mycket som helst å göra. Trodde min rygg skulle gå av där mot slutet , men till klockan 18 var vi klar med alla rum. Bara typ tre timmar för sent ;) och idag är det bara jag och malin som jobbar , så de fattas ungefär 6 personer.. tur jag å Malin är duktiga ;) nä nu hinn jag inte skriva mer, lunch tsaren är slut! Å vi har ju lite å göra..! Hade bra

22/2 - 2012

Kategori: Allmänt

Då har man just ätit lunch, ska dricka en kopp kaffe innan vi börjar jobba igen :) jag sitter ensam just nu för alla andra har gått till rökrummet, blä! Det är en ganska lugn dag idag, inte många avresor. Imorgon har jag min lediga dag å det blir nog så att jag ska följa älsklingen och svärfar och åka lastbil till Norge nånstans. Så vi far ikväll och kommer nog hem fredag natt/ morgon. Bara jag hinner hem innan jag ska börja jobba på fredag så äre lugnt ;) Men de ska bli kul för jag har ju som aldrig åkt lastbil förut :) Nä nu ska jag dricka upp kaffet å vänta på dom andra! Ha en bra dag :)

18/2 - 2012

Kategori: Allmänt

God dag. Eller morgon eller vad det nu är!

Undra vad man ska hitta på idag då. Thobias for till Glommers så jag fundera på å fara till mamma. Men kändes inte pepp på å göra nått alls nu faktiskt. Ska testa locka mitt hår med locktången idag tro jag, men de tar ju ganska lång tid för mig ;)

Hade egentligen inget speciellt att skriva.

Grattis till älsklingen som blir ett år äldre idag!


Hejsvejs

17/2 - 2012

Kategori: Allmänt

Nu har man heelg! :) Så jivla skönt! Gjorde tacos till middag när ja kom hem från jobbet, sen blev de lite mys med gubben innan han for till Renträsk för å skruva i den där bilen han bytte till sig ;p
Så jag är bara hemma och tar det lugnt. Aktiverade just mitt spotify som jag skulle få när jag köpte min mobil, men jag har inte haft nån aning om hur man skulle göra, så nu ett halvår sen jag köpte mobilen har jag fixat spotify ;) Och det var ju inte svårt alls, haha. Så nu har man då gratis spotify premium i ett halvår, tror jag då.. heh.

Halv ser en film som går på tv oxå, men jag ska nog gå och hoppa in i duschen snart. Det blev ändå inte så jätte stressigt på jobbet idag som jag trodde det skulle bli, skönt! Men man är ju ändå som äcklig då man har skrubbat toaletter och dammsugat hotellrum hela dagen :)

Får se om det blir å vara hemma imorrn eller följa älsk till Glommers.

Ha en bra kväll folket!


snygga vi är? ;p
fan vad det känns som man har bleknat mycke sen vi komme hem! måste fara å sola nån dag

Påväg till jobbet

Kategori: Allmänt

Japp då var man påväg till jobbet igen, det är självklart inte jag som kör ;) Jag har körvecka nästa vecka. Vi har ju fem mil till jobbet så det blir tio mil om dagen vi pendlar. Men vi är ju tre styckna från Arvidsjaur så vi kör bara var tredje vecka. Jag tycker då det bara är kul å köra, får ju låna älsklingens fin Audi :) Gud va ljust det börjar vara nu på mornarna, de är så skönt för man blir så mycket piggare! Nä nu ska jag vara social med dom i bilen :) Ha en bra dag!

16/2 - 2012

Kategori: Allmänt

Sitter på jobbet nu, har eftermiddags rast. Det gick ju göra inlägg från telefonen, lite många felskrivningar kanske men det är sånt som händer :) Idag har vi en lugn dag, men imorrn blir det en helvetesdag igen, många som åker och många som kommer ! Men nångång ska vi väl få gå hem imorrn med :) Skönt å vara ledig lördag iaf! Det går tydligen inte hoppa rader när man skriver på mobilen, så blir lite ihoptryckta inlägg, lr det är säkert bara jag som inte fattar hur man gör ;) 2 tim kvar tills vi slutar nu, skönt! Blir inte å göra nå mycke ikväll, gubben ska vara borta å skruva i en bil så jag blir npg bara hemma och tar det lugnt :)

mobil

Kategori: Allmänt

Testar å blogga från mobilen, har som inte fattat hur man har gjort förut ;) Ska göra middag snart, gubben är å tränar så tänkte ha den klar tills han kommer hem :) De blir kyckling å ris. Va ju hemma från jobbet idag för jag vakna flera gånger inatt och imorse med att jag hade skiit ont i huvet! Kändes som det skulle sprängas. Måste ha häft migrän. Så jag ringde å sjukanmälde mig och kröp ner under täclet igen å sov några timmar till :) sen när jag vakna hade jag inte lika ont i. Så jag har städat här hemma och varit ute på en liyen promenad i det fina vädret :) men imorrn blire jobb igen! Skönt att man är ledig både lördag och söndag den här veckan. På lördag ska vi väl fira älsklingen för han fyller ju år :) vi är då bortbjudna på middag redan, tjäder skulle vi visst få, mums :) Hade bra!

egypten

Kategori: Allmänt

Ska försöka lägga upp nå bilder från Egypten nuu ! Men de tar sjukt lång tid så de blir nog inte så många :)


del av hotellrummet


Egyptisk mat :s


Magdansös

del av hotellet, från våran balkong


Havet


Våra reskamrater Petter och Stina på Kallax innan vi for


Solning på balkongen


Min Snygging ♥ när vi försökte tjuv ta kort på killen i bakgrunden ;)


Orka inte lägga upp fler kort idag, vart som mest flum kort för den enda dagen vi gjorde nått "vettigt" så glömde vi kameran hemma på hotellrummet ;)

Nä nu ska jag äta nå frukost, har ledig dag idag! :D men då jobbar jag ju på lördag ist.. :/


Hade!