winkalinn

31 maj

Kategori: Allmänt

Ligger i sängen än och filosoferar och tänker, känner ingen brådska till att kliva upp precis. Har ju som ändå inget att göra. Men har väl tänkt städa här i lägenheten iaf, jippie? Nä blev ett tråkigt inlägg det här.. Jag önska att det kunde vara soligt å varmt ute så man iallafall kunde sitta ute och typ läsa. Nu ska jag snart kliva upp å koka nå ägg tror jag.. Ha en bra dag!.

30 maj

Kategori: Allmänt

Jag längtar till på måndag (tror jag de är) då Amanda å mamma kommer hem, Amanda ska vara hemma heela sommaren! Då har man då nån att umgås med dom dagar man är ledig :) Är ledig imorrn å på fredag men de känns så jävla tråkigt när man ändå inte har nått att göra eller nån å va med.. Skulle lika gärna ha jobbat. Så blir kul när hon kommer hem så man kan hitta på nå me hon :)

Känner mig inte pepp på nånting alls just nu men tror jag ska fara ut på en långpromenad. Bara tråkigt att det är så kallt! Man tror ju då inte att det är sista maj imorrn..

Hade !

22 maj

Kategori: Allmänt

Är ledig idag, var det igår med iof. Så jag funderar på å fara ut å röra på fläsket en sväng nu! De ser ju ut att vara ganska fint väder ute :)

Igår var man till frissan oxå och färgade och klippte håret, eller slingor blev det. Men blev då skitnöjd iaf :) Va jätte länge sen jag färga håret hos nån frisör. Va väl typ tre år sen när jag och Moa va å färga håret tillsammans ;)

Blir nog å fara ut å äta lunch med mamma å mormor sen, så nu ska jag he mig ut en sväng :)

Saknar min andra hälft som är i Övik och jobbar :( ♥


Ha en bra dag!!


Lilla Liam som har blivit så stor nu! :)

11 maj

Kategori: Allmänt

Nu sitter jag i min hyrbil utanför systembolaget i Sorsele. Jag ska jobba här idag men det verkar inte som det är nån personal här än.. Å ändå ska jag börja klockan 9.. Men hoppas de kommer nån snart! Jag ska gå och kolla igen om nån har kommit :) Ha en bra fredag!! :)

6 maj

Kategori: Allmänt

Då var det söndag.. Jag hade typ världens tråkigaste dag igår! Hade så sjukt tråkigt.. Jag måste komma på nått kreativt att göra av mitt liv. Funderar på å börja träna igen, men skulle vilja ha nått annat å göra oxå.. Tror jag har ganska dålig fantasi oxå ;) Det blev ju inte bättre av att det var världens sämsta väder igår heller, idag är det ju inge bättre. Vill att snön ska försvinna nu!

Sitter å väntar på att älsklingen ska komma hem, han är å tränar, så vi får äta frukost. Blir å äta resterna från tacosen vi åt igår, mmm :) Sen vet jag inte vad vi ska hitta på idag. Blir nog inte å fara så långt eftersom vi har sommardäck på bilen..

Imorrn äre måndag och jobb igen, helgerna går för fort :( Å ändå gör man typ ingenting.. Blir då jobb varje dag hela nästa vecka, förutom söndag då för då har vi ju stängt.

Nu ska jag gå och borsta håret eller nått..

Hoppas ni har haft en trevlig helg!


jag vill utomlands igen!

5 maj

Kategori: Allmänt

Då var det lördag igen. Och jag vakna 8.30, men jag har som blivit van att vakna vid 8. Förut kunde jag typ sova hur länge som helst. Fast nu för tin går jag ju och lägger mig tidigare oxå.. Igår kväll for vi då till Skellefteå och såg bio med Sanna och Andreas, vi såg the avengers. Och nog var den bra, men jag tycker väl inte den var så "wow bra" som många hade sagt att den skulle vara, eller så hade man bara för höga förhoppningar. Men den var då sevärd iaf :) Min första 3D bio var det oxå. Idag vet jag då inte var det blir att hitta på.. Jag ska iaf ha Polly tills mamma slutar jobba. Thobias far till Glommers så jag får väl försöka hitta på nått här i Arvids. Ska då ut på en långpromenad tror jag.. Sen finns det väl alltid göra här i lägenheten men det kändes inte så kul å städa på en lördag.. Aja, nånting hittar jag säkert på att göra :) Nu ska jag snart kliva upp ur sängen men det var skönt att ligga och dra sig, hade ju vart mysigare om gubben hade vart här med men han for å träna. Så då äre lika bra å kliva upp! Ha en bra lördag alla

1 maj

Kategori: Allmänt

Helo! Första maj idag, snart är det sommar! :)
Jag har då haft en trevlig helg och valborg. Helgen spenderades mest i Glommers. På lördan följde jag med Lillan, Lena och lilla Liam till Skellefteå, Lillan skulle köpa en barnvagn, åsså vart de ju lite shopping i stan :) Jag shoppade inte nå mycket, men ett par skor blev det iaf. Tänkte spara mig å shoppa tills jag å mamma far iväg nånstans.
På söndan blev det att fara till Glommers igen för då fyllde Lena år, så då fick vi smörgåstårta, Mmmm ;) Vi blev oxå bjuden på middag hos Lillan å sen på kvällen spela jag å hon bingolotto men vi vann då inget :/ Men det var kul ändå för det var då 100 år sen jag spela det sist!

Igår jobba jag några timmar på dagen och sen på kvällen for vi till Glommers med Sanna Andreas och Edwin för vi skulle på maj brasan. Men vi tog oss då aldrig till majbrasan för vi for å hälsa på massa folk ist. Men det var ju så himla kallt ute oxå.. Så vi var väl hemma vid halv 12 igår kväll.

Nu sitter jag här, har just duschat å kokat några ägg. Thobias är å tränar. Sen vet jag då inte vad som händer idag men det är skönt att både jag å gubben är ledig :)

Hade!