winkalinn

25 oktober

Kategori: Allmänt

Idag är det fint väder ute! :) Men halkigt på vägen :s Har iaf spenderat morgonen/ dagen med mamma. Vi har varit på lite affärer å tankat audin och så. For på apoteket oxå och köpte PMS tabletter! För jag blir typ djävulen själv veckan innan jag ska ha mens ;) så nu ska jag testa dom här tabletterna å se om det blir nån skillnad, vilket jag hoppas.. Smsade till gubben att jag hade köpt sånna men så söt som han är så tyckte han att jag inte behöver dom :) Lr så törs han bara inte säga som det är ;)

Fick åka lastbil igår förresten för ♥:at hade varit upp till Tärnaby och lastat nått, tittade inte så noga vad det var på släpet ;P Så då fick jag åka med till Glommers på hemvägen. Kul att göra nått annat ibland, åsså hann jag ju träffa söt Liam en sväng med :)

Nu är jag hemma å ska diska snart, sen i eftermiddag ska jag fara till mamma för vi ska hjälpas åt att göra palt! :D Minns inte sist jag åt de faktiskt..


24 oktober

Kategori: Allmänt

Då var de måndag igen! Än fast jag har typ helg hela veckan :/ Jobbar bara en dag på hela veckan och de är på fredag.. Jag vill ha ett jobb nu!!

Hade en trevlig helg iaf. I fredags efter jobbet for jag på middag med arbetskamraterna hemma hos Britta. Hon hade gjort en jätte god 3 rätters middag! Världens godaste älgkötts gryta :) Samtidigt som vi åt varmrätten hade vi vinprovning. Den här gången var det lite dyrare röda viner vi testade. Å än fast jag inte tycker om röd vin så är det ändå ganska gott att dricka till mat.. Men de vita vinet vi fick till förätten var ändå det godaste på hela kvällen ;) Sen vid halv 12 ungefär fick Thobias komma å hämta mig för jag börja ju jobba 9 på lördan :/ Å de var ju inte de lättaste att ta sig upp på lördan kan jag säga, var lite bakis än fast jag inte drack nå mkt.. Men de gick över vid mitt på dan ungefär :P

På lördag kvällen gjorde jag och hjärtat god middag, vi grillade fläskfile på våran lilla "inne grill" ;) å till de potatis, morötter, sötpotatis å rödlök i ugnen, de är sååå gott!

Igår (söndag) hade vi en riktig slappar dag! Vi gjorde ingenting på hela dan, låg å såg film typ :P och til middag blev de pizza ;)

Så nu ska jag snart dra iväg på gymmet å svettas lite! Ska bli skönt :)


Ha en bra dag!


Hann inte träffa den här söt ungen nå i helgen :/


20 oktober

Kategori: Allmänt

Har just varit på affärn å handlat lite. Medans jag var där inne hade de hunnit bli snöstorm ute! Tur jag körde bil dit :) Å som tur är så har Thobias redan bytt till vinterdäcken, annars brukar ju snön hinna lägga sig innan man får tummen ur och byter ;p

Hann med en sväng på gymmet idag med, blev att köra ben å de kändes att de var ett tag sen man gjorde de! Höll inte på ta mig NER för trappen för bena var så trötta :p Blir intressant å se hur mkt träningsvärk man har imorrn :s Ska då jobba lite imorrn, måste förresten ringa dit nu å höra vilken tid jag börjar, har fått för mig att jag ska börja 14.35 men de känns så sent så jag blir lite osäker..
Sen imorrn kväll blir det middag med arbetskollegorna hos Britta, blir nog trevligt, vi ska nog testa olika viner oxå, inte det roligaste när man inte tycker om vin så mkt men de är alltid intressant å smaka nått nytt! Blir ju som lättare å hjälpa kunderna när man faktiskt har smakat det man rekomenderar till dom.. :)

Snart blire å börja med middan för älsklingen får nog sluta om ett tag ♥


19 oktober

Kategori: Allmänt

Har haft en mysig morgon, vaknade vid 9 som vanligt sen har jag sett lite tv å sen komme gubben hem på lunch en sväng, inte varje dag de händer! :)
Å jag har träningsvärk idag! Skönt för då känns de att de gav nått de man gjorde igår. Nu ska jag ut å gå en sväng snart, å imorrn blire gymmet igen, nu ska de börja hurtas igen! ;)

Sen måste jag börja fila på mitt CV, ska skicka in det till min handledare på arbetsförmedlingen så hon får gå igenom det..


Men ha en bra dag !





18 oktober

Kategori: Allmänt

Jag är verkligen inte bra på att uppdatera min blogg! Men sitter inte så mkt vid datorn sen man fick internet i mobilen ;)

Händer väl inte så jätte mkt här, jag jobbar lite ibland å säker nytt jobb.. För jag får så lite timmar på bolaget, skulle helst vilja ha ett heltids jobb..!
Har sålt min rally volvo oxå! Så nu är jag bil lös.. Men jag får ju låna Thobias fin audi :)

Sitter hemma i lägenheten nu har nyss ätit frukost. Ska dra mig iväg på gymmet snart, var några veckor sen jag var där sist :s Måste börja om på riktigt nu för i januari drar vi utomlands till Egypten! :D Längtar sjukt mkt ska bli så skönt :) Så nu äre bara börja deffa lite grann om man ska törsa gå omkring i bikini!

Ha en bra dag!



fiin audin (:



Älsklingen min och sötaste Liam! :)