winkalinn

soool :D

Kategori: Allmänt

nu känns det faktiskt som att det är sommar ute :D man kan gå utan jacka ute och inte frysa :) det är nog faktiskt varmare här än vad vi hade det i sthlm, jag tror det var en dag som var riktigt varm och det var på fredagen då vi skulle fara hem.

det var en trevlig och händelserik vecka i sthlm, vi hann vara på många ställen b.la. riksdagen, naturhistoriska, teknikens hus, gröna lund m.m. :) men det roligaste var nog gröna lund ;) jag åkte den nya karusellen insane 2 ggr men det skulle nog ha räckt med en gg för jag mådde så dåligt andra gången, lr det gjorde jag första gången med. jag tycker inte den var nå rolig alls, man fick bara ont i huvet och panik xD
   haha kom just på att spökhuset var det roligaste, fan va panik vi fick vi var 5 tjejer som gick med varandra och i slutet slogs vi nästan för att alla ville vara längst fram i ledet, så långt ifrån spökena som möjligt ;)

nämen nu ska jag egentligen göra kemi ;)-
bilr valsträning sen ikväll, får se hur det går nu när jag har köpt skorna som jag ska ha på balen :s :p

hare bra :)

pusspuss



vinnaren av ESC, låten var väll ganska bra men jag vet inte om jag håller med om att han är så söt som alla säger, då är då roger mycket sötare ;)

sthlm nu :D

Kategori: Allmänt

nu sitter jag och suss i vårat rum på vadrarhemmet, som ändå var mycket lyxigare än jag trodde de skulle vara! gratis internet och tv på rummet :)

idag har vi hunnit vara på tekniska museet och sedan fick vi gå på stan ;) köpte ingenting idag men jag kollade in en massa grejer som jag nog ska pröva och förhoppningsvis oxå köpa imorrn då vi får ledig tid.
   vi har tillochmed hunnit vara med om en bilolycka idag :o bussen vi åkte med höll på krocka med en bil som körde ut framför oss :s de var scary! men nu ska jag gå dom har panik här inne nu ;)

pusspuss ♥

helgen, stockholm imorrn!

Kategori: Allmänt

igår var jag och roger väldigt flitiga, vi klev upp därvid 10.30 och åt frukost och sedan gick vi ut och började arbeta på golfen :) roger bytte först förgasarfoten (tror jag xp) och då började jag med att slipa bort rosten från bilen som såg ungefär ut så här:
 

det tog ju sin lilla tid för det var ganska mycket rost på lilla golfen ;) sedan tog vi nå himmla spackel lr nått och hedde igen dom stora groparna och slipa ner det igen. Sedan målade vi på rostskyddsfärg på halva bilen så nu ser den ut så här:
 

inte så värst snyggt xp men vi ska ju lacka om hela bilen så småning om så då blir det nog snyggare! :) men nu är rosten iaf borta :D 


tindra hjälpte oxå till :)

nämen nu ska jag till statoil, mamma ska tanka i bilen lite! får väll skriva mer om helgen och sthlm sen! :)

pusspuss ♥

helg

Kategori: Allmänt

snart :)

jag har nyss varit på sklan och skrivit ett kemi prov :s nä men de kändes som att det gick ganska så bra! men man ska aldrig hoppas för mkt..
   nu är jag hemma en sväng för jag börjar inte förrän 11.40 så jag ska väll sminka mig och byta kläder, jag orkade inte göra de i morse innan jag for så de får bli nu ist ;)

när skolan slutar så far jag och roger till forsmark och ska vara där i helgen, vi måste bara hämta ut en grej på bil och el, tror de var en förgasarfot lr nått :p för vi ska byta den på golfen :) blir väll att måla över lite mer rost i helgen med!
får se om vi skulle hjälpa krille med deras ramp bygge oxå! : )

är fin fint väder ute :D man blir glad av det tror jag.

Ha en fin dag!

pusspuss ♥

less som satan

Kategori: Allmänt

Internet he**te funka inte i lägenheten så jag sitter nere i Forsvik nu på fordons och skriver. Jag som skulle skicka en massa saker just ikväll och då funkar inte internet :@ Lagomt glad är jag. Å ont i huvet som en get har jag, jag tror de kommer börja åska snart, dels för jag är så arg och dels för att alla går typ omkring med huvudvärk.

Jag tror att ´dagen blev så dålig för den började med att jag klev upp och kollade ut genom fönstret och då låg det typ 3 meter (lr 3 centimeter, kanske?) snö på backen. Det är ju meningen att det ska bli vår nu för nu ör det för lite snö för å köra skoter men fortfarande för mycket för att det ska vara sommar. Inget känns riktigt bra idag.

Roger är nere i verkstan och målar över allt rost på min bil.. Tur att han är så snäll än fast jag bara gnäller på han hela tiden :) Tur att han orkar stå ut med mig när jag har dagar som idag.. ♥

Nu hoppas jag att han är klar snart där nere så jag får fara hem och se Greys anatomy och sen sova!

Hoppas att ni haft en bättre dag än jag!
pusspuss

right round

Kategori: Allmänt

sitter nån och spelar här i datasalen.. jag vill bara sluta skolan nu, är GODE less! jag vill ha allt avklarat så man kan få sommarlov.. det är mkt härligare att jobba än gå skola för då får man iaf inte hemläxa :)
   det är svinigt kallt här inne nån har öppnat fönstret än fast de snöar ute! smarta människor.. nämen jag känner mig lite sur idag, tur att det bara är matlagning kvar idag då kanske jag blir på lite bättre humör.

stockholm på måndag, ska bli kul men jag kommer sakna roger.. men jag ska ju dela rum med suss så vi får väl göra det bästa av situationen ;)

ha en bra dag

pusspuss

iiiiiiih :D

Kategori: Allmänt

fick en smärre chock när jag kollade min skolmail nyss, jag hade fått tillbaka mitt biologi hemprov och innan jag öppnade det för att se hur det hade gått så hoppades jag på att jag iaf skulle klarat VG. men då jag öppnade det såg jag att jag hade fått 29.5 poäng av 30 :D alltså en halv poäng ifårn full pott! snacka om att det gjorde min dag, nu kan jag vara glad resten av dagen för det där :)

har varit ute och gått en sväng och det var skönt, så nu blir det att hoppa in i duschen och fräscha upp sig :)  
   får se om man far förbi ikväll och kikar på brännbollen dom ska ha på röbro (tror jag att det var?!) :) 

pusspuss


älsk bakar <3  

helgen som var..

Kategori: Allmänt

kul helg var det! det roligaste tror jag var skumdiscot på hotellet i lördags, fy satan så kul de var! nog för man såg ut som jag vet inte vad efter och kläderna stank äckel skum men skoj vare :p
   Vi har hunnit mycket i helgen, på valborg var vi på centrum huset och hade bartömning, på fredan var vi bakis, på lördag for vi över en sväng till norge, var inne på några affärer och hälsade på i emmys och daniels lägenhet som var jätte fin :) sen på kvällen var det ju som sagt bartömning på hotellet och skumdisco ;) igår gjorde vi inte så mycket och idag har man haft ledigt från skolan så jag har typ suttit och pluggat hela dagen för jag har prov imorrn som jag inte hade pluggat något alls till :/ skönt att det är slut med skolan snart!
   det var kul att Hanna och hennes kompis Jenny följde med ut i helgen oxå för det var ju ett tag sen man träffade henne! :) och det blev ju mkt roligare så ;)

men nu ska jag gå ner till Rogers lägenhet och sova! har sovmorgon till 12.20 imorrn men jag tror ända jag ska kliva upp tidigt och plugga lite till inför provet då ;)


godnatt alla barn!

pusspuss ♥