winkalinn

25 september

Kategori: Allmänt

Oj vad dålig jag är på att uppdatera ibland.. Men som sagt så har vi inget internet i lägenheten. Men nu är det nog inte så länge kvar tills vi får flytta tillbaka till våran egen lägenhet! :) Den har torkat helt så nu väntar vi bara på att dom ska lägga in golven å fixa lite grejer.
 
I veckan jobbar jag bara en dag å det är imorrn ;) Men så blir det när man bara är anställd på 40%.. Å vissa dagar blir det faktiskt lite drygt att vara ledig.. Men men är ju bara till sista november å sen har jag ju heltids jobb igen :)
 
Idag skulle jag egentligen fara å göra om naglarna men hon ringde och avbokade så det blir nån annan dag. Men ska iaf klippa mig kl 14. Har inte bestämt mig än hur jag vill klippa mig, om jag ska klippa rak lugg igen eller om jag ska klippa upp håret lite mer å göra sned lugg...! Får fråga frisörskan hur hon tycker jag ska göra, hon är verkligen jätte duktig hon som klipper mig, man är alltid nöjd när man går därifrån :)
 
Nu ska jag fortsätta med mitt slappande i soffan ;)
 
Ha en bra dag :)
 
Sist jag klippte rak lugg 
 
 

baka

Kategori: Allmänt

Helgen var jätte bra där nere där Thobias kommer ifrån, typ Bispgården. Det var ju en tråkig anledning varför vi var där, det var hans farmors begravning. :( Men förutom det så var det jätte kul att få träffa hans bröder och resten av hans släkt :) Vi bodde hos Thobias farfar som bodde jätte fint alldeles nere vid vattnet. Vi var oxå och tittade på hans farmors hus och det låg oxå just vid vattnet och var jätte fint :) På lördagen körde vi till Sundsvall å gick på IKEA och några andra butiker. Vi hade egentligen tänkt fara hem på lördag kväll men det blev så vi stannade till på söndag :) Så hela söndagen åkte vi bara bil kändes de som. Vi stannade på hemvägen och hälsade på Thobias farbror och sen stanna vi å hälsa på pappa å småsyskonen :) Nu håller jag på å baka en limpa.... Jag försöker iaf, får se hur den blir :s Sen ska jag försöka göra lasagne till middag ;) Åsså känns de som jag håll på bli förkyld :( hoppas inte de... Nä ha de bra !!

6 september

Kategori: Allmänt

Länge sen man skrev nått här. Men vi har ju inget internet i den tillfälliga lägenheten :/ Så är hemma hos mamma å lånar hennes ;) har fixat lite ny musik å så. Imorrn bär det av söderut (?) till där Thobias är ifrån.

Så var man deltidsarbetslös igen så nu har man mycket ledig tid! Men kan vara skönt det med ett tag, har ju då jobb från december igen :)

Fan dom har ju gjort om hela bloggen så får se hur det här inlägget blir!

hiih