winkalinn

24 januari

Kategori: Allmänt

Så tragiskt.. Ska försöka sova snart, om de går.. Har varit hemma idag med, har inte lika hög feber nu så jag hoppas den försvinner imorrn så jag kan jobba lördag å söndag! Är ju så tråkigt å ligga hemma. Blev då världens tråkigaste inlägg oxå.. men det får ni leva med! Ska se om de går å somna nu, inte lätt när man har en massa tankar i skallen. Hade bra å sov sött :)

23 januari - 2013

Kategori: Allmänt

Hej Svejs! Skit dag idag.. Är sjuk så blev å va hemma från jobbet, hostar som en gris å känns som jag har feber, äger dock ingen feber termometer.. Måste införskaffa det! Å Thobias for bort å jobba nu på morgonen så han kommer inte hem förrän fredag kväll :( Så allt känns som blää nu.. För jag vet att jag behövs på jobbet, de är så många som ha vare sjuk nu :/ men men what to do.. Blir nog å ligga i sängen hela dan å se film/ serier å sova :) Hade!

11/1-13

Kategori: Allmänt

Sitter på jobbet å väntar på att strömmen ska komma tillbaka. Den har varit borta ändå sen vi kom hit kl 8.. å de är ju som svårt å jobba i mörkret... Men hoppas den kommer tillbaks snart! Så vi får nån lunch idag ;)Tror vi ska börja bädda sängarna på den nya delen iaf, för de går ju nu när de börjar bli ljust ute :) Ha en bra dag! :)

10/1 - 13

Kategori: Allmänt

Är ledig idag för jag jobbar lördag i helgen. Så jag håller på att tvätta lite åsså har jag varit och städat hos mormora :) Fick middag där igår oxå efter jobbet, fisk å potatis, såå gott! Gubben är å jobbar i Umeå så ensam hemma är man å. Tänkte lägga in lite bilder nu medans jag inte har nått bättre för mig! Sen ska jag fortsätta läsa, har börjat läsa "femtio nyanser av honom", som så många andra ;) Började igår och läste 8 kapitel innan jag somnade, så hitills är den då ganska bra :)
 
Bestämde mig för att måla om byrån vi har i toaletten, så målade den hel vit å bytte ut knopparna :)
 
 
Nyårsnaglar :)
 
Gubben fick sätta upp 4 hyllor i köket så vi fick plats me Tassimon nånstans :)
 
Jag å lillebror på julafton ♥
 
Dessan å Amanda :)
 
Anki å Marwin :)

haha

Kategori: Allmänt

Haha, förra inlägget blev lite fail! Jag skrev mycke mer än ett ord ;) Jag mår inte dåligt iaf, dålig uppdatering skulle det stå :) Gatt kolla vad jag hade skrivit när mamma ringde å fråga om jag mådde dåligt ;) Nä nu ska jag fortsätta jobba!

6 januari 2013

Kategori: Allmänt

Dålig