winkalinn

30/12

Kategori: Allmänt

Nu ska vi snart sova tänkte bara skriva lite snabbt.. Idag ha vi int gjort se mycket pappa ringde och bjöd oss på middag på Afrodite, gott! :) Sen for vi hem och såg film med Ida och Niila, trevligt trevligt!
Imorrn far jag och Roger till Hemavan, blir nog fest imorrn kväll ;p och på nyårsafton såklart :)
Så nu ska vi sova så vi orkar upp nån gång imorrn!


God najt! ♥

luleå

Kategori: Allmänt

nu har vi kommit hem från en dag i Luleå! Fy fan så mycket folk de var där asså, man hinner typ inte kolla på grejer själv för de står så mycket folk ivägen så man får panik :p men jag hittade iaf några grejer!
Men snörök till förbannelse var det efter vägen och värst då man möter en lastbil man bara gissar om man håller sig på vägen lr inte ;p Fast vi tog oss då dit och tillbaks så :p

Nu har vi då bestämt att vi ska vara i Hemavan på nyår och det blir väl kul, tror jag?.. Hoppas de kommer nå fler tjejor dit så man inte bara måste umgås med killarna .. :p



hittade ett par skor som jag funderade på att köpa men det blev inte så, började tänka på hur många gånger jag trodde att jag skulle använda dem ;)


roger köpte en skiiiiit fin jacka! jag vill oxå ha en sån :(


pusshej leverpastej ♥

skotercross

Kategori: Allmänt

jeeep, ikväll har vi varit och sett skoter cross i storuman! Fan va sugen man blir att köra skoter asså! De va kul å se fast de va sviniigt kallt ute så mot slutet ville man bara hem :p och de var ju såmånga som var med så de tog ju typ 3 timmar oxå. Men kul vare iaf! Vi åkte med pappa från Slagnäs så vi åt middag där med han före :)

Nu ska jag och Roger sova för imorrn ska vi och amanda till Luleå, ska se om vi hittar nått som är värt att köpa ;) hehe.

Sleep tight! ♥



dom smällde raketer där med ;p



vid starten

dan efter dopparedan

Kategori: Allmänt

hade jätte kul, trevligt och mysigt igår! Vi var hemma hos mammas syster och firade julafton där med alla andra syskon (utom Fredrik), vi såg Kalle Anka som alltid och INTE Anna Anka! Sedan åt vi massor med mat och sen var det julklappsutdelning :D Blev jätte nöjd med alla klappar! :) Fick en massa smink, "nytto grejer" som mamma säger som handdukar, en stekpanna, påslakan set m.m. Av pappa fick jag massa skoter grejer, man kan snart säga att jag är sponsrad av ski doo, fick ett par ski doo handskar som var AS snygga och en ski doo mössa! :p lite kul! Pappa sa att nu äre bara skotern som fattas, så man får väll hoppas på at han oxå bestämmer sig för att köpa en ny skoter ;p
Nämen jätte trevligt hade vi och sen blev de så att vi satt och spelade Alias hela kvällen, fick skrattattacker och panik ibland!

Sov till halv 12 idag så sen har jag bara ätit frukost och nu sitter jag här! Amanda fick sims 3 igår så hon håller på att instalera det på hennes dator nu :p


Ikväll blir det middag hos Kickis igen fast då ska vi äta fågel tror jag? Typ tjäder lr orre :p Och sen Hoppas Hoppas jag att Roger kommer med 23 bussen ikväll :D Saknar han! 

Ha en bra dag! Pusshej ♥



 ski doo ♥







 

22/12

Kategori: Allmänt

1 dag kvar till julafton! typ :p

Nu är jag i Arvidsjaur kom hit igår körde lilla golfen men jag tycker det är skönt att köra bil själv då får man spela hur hög musik man vill och sjunga hur fult dom helst xD jag brukar sjunga ganska högt när jag är själv i bilen ;p
När jag kom igår så blev vi bjudna på middag av pappa så jag, amanda, pappa, Tindra, Daniella, Minmei, Maja, Moa och Elias åt middag på Afrodite :) Mysigt var det!
Sen idag har vi hunnit julstäda hela lägenheten och sen for vi ut på samhälle å gick i några affärer men jag hitta då inget spec. Sedan for vi hem till mormor och julpynta hos hon och så beställde vi pizza till middag där. Och nu har vi pyntat mammas lägenhet med och klätt julgranen, så nu är de julmys! Åsså har jag hunnit färga håret ikväll med, mörkbrunt, lr tahiti brunt hette det :p

Ja åsså va jag och Amanda ute och ragga en sväng med golfen oxå, tanka den lite och spela lite musik för allmänheten ;p haha


Nu ska jag gå och blåsa håret så jag får se hur det blev! :o :p


God Jul!

Puss bara på Roger! ;p ♥



Tindra igår men hon skulle hålla sin leksak framför skallen xp

 Rocky (:

19/12

Kategori: Allmänt

film dag, typ! Jag och Roger klev upp  typ 12, åt frukost och sen såg vi att de var grinchen på 5an, så då såg vi den och efter den var de nån shrek jul film och sen var det skrek 2 :p men de är så mysigt vid jul då dom visar en massa barn filmer på tv :D right? :)





18/12- 09

Kategori: Allmänt

FAN jag hade nyss skrivit ett helt inlägg men då la jag in en bild å då dampa sidan ihop!! man blir lagomt glad då de händer!

aja jag hade typ skrivit att jag har varit kreativ ikväll ;) haha nä mer om de sen. Igår skrev jag ju att de var min sista dag på jobbet, gissa vem som ringde kl 8 imorse? Jo om inte lilla chefen! Så då vare bara att pallra sig till jobbet, men de gick bra jobbade till kl 17.
Sedan så hade jag och Roger ett mini mini julbord som bestod av prinskorv, köttbullar, senapssill, rödbetssallad och potatis :p lite gulligt ändå :)

ja och sen fick jag lite göra/ tråkigt så då tänkte jag att jag skulle göra nått kul, och då kom jag på att jag skulle sminka mig! för jag tycker faktiskt på riktigt att det är kul att sminka mig själv/ andra! :) Så jag försökte mig på en nyårs make up typ! Vet inte om det blir att sminka sig så på nyår men nu har jag ju ett alternativ iaf ;p Ja och sen blev de ju ganska många ego bilder efter det oxå ;p Medans så möblerade Roger om hela lägenheten :o Nä men de blev faktiskt ganska bra! Det var min dag det, hoppas ni får en trevlig kväll!


VARNING: ego bilder! ;p


 

roger ville oxå va me ;p







simpsons

Kategori: Allmänt

jag och roger har nyss sett simpsons the movie, den är ju lite rolig ;p känner mig inte så trött för jag och roger skulle vila efter vi hade ätit middag och då "råkade" vi sova i typ 2 timmar xp haha

men jag är ju ändå ledig imorrn så ;) bara synd om roger som ska vara på bjuhrs 7 på måran ;p men thats his problem moahaha! jag är så snäll!


jamen nu har jag inge mer å skriva! sov gott vakna torrt!!


pusshej ♥



jag och roger bjuder på en ful bild xD

17/12

Kategori: Allmänt

omg vad kallt de är ute!! det började rinna ur mina ögon när jag skulle gå hem från konsum! :p nu har jag jobbat sista dagen på mitt schema, men man hoppas ju att man får jobba nån dag då och då där ändå :) fick en julklapp av chefen oxå, råkade kanske öppna den när jag kom hem xD och lill Krille fyller ju 19 idag men han fick sin present igår :) tänk om ett halvår fyller jag 20 ! :D

ikväll blire nog å baka fler glöggbollar som jag ska ge till Rogers föräldrar i julklapp ;o
men nu ska jag snart göra middag om roger kom hem nån gång! :p


pusshej



saffransbullar!

Kategori: Allmänt

nu är jag klar! de tog typ 3 timmar för mig! :p och man har ju inte stpr lägenhet heller, fick ställa bakplåtar på sängen för att få plats xD haha

men så här blev resultatet iaf:


dega dega dega ..



före ugnen


KLAR! :)


ja när jag var mitt uppe i baket så kom jag ju på att FAN jag har ingen kavel!! så då gick jag till grannen (suss mormor) och lånade en av henne, hon är så snäll! så då när jag lämnade tillbaka den fick hon en påse med nybakta bullar oxå :) man måste ju vara snäll så här vid juletider ;)


Nu ska vi bara komma på vad vi ska äta för middag.. .. .. frasses kanske? känns inte som jag har lust att ställa mig och laga mat nu :p


PUSSHEJ ♥

15/12

Kategori: Allmänt

lön idag, skööönt ;)

här är receptet på glöggbollarna Dessan! 

Ingredienser

100 g margarin
1 dl strösocker
1 dl russin
1 tsk vaniljsocker
2 msk kakao
2 msk vinglögg
4 dl havregryn
Mörk blockchoklad

Sen rör man ihop det rumsvarma margarinet med sockret. Och sen blandar man in de andra ingredienserna, utom chokladen, åsså rullar man bollar av det. Sen så smälte jag chokladen och rullade bollarna i det och sen in i kylen, lr frysen! :)


jeep jeeep ! och nu ska jag gå ner på ica och köpa ingredienser till saffransbullar! jag lägger väll ut bilder på dem sen, om dom blir bra vill säga ;)


pusshej! ♥




flummbild xD   ♥

glöggbollar

Kategori: Allmänt

jeeep, ikväll har jag, hör och häpna, bakat! Glöggbollar faktiskt ;) Dom blev jätte goda! Ska ta med några till Arvidsjaur då jag åker dit över jul så dom oxå får smaka :) imorron ska jag försöka mig på att baka saffransbullar, alltså inte lusskatter utan bullar med saffran i :p fast de beror på om jag tycker att jag har råd att punga ut över 70 spänn för 1 gram saffran?! Men man bakar ju typ bara en gång om året så ;)

Nä nu blire nöta lite sims tror jag, sen sova!




glöggbollarna :p




hare bra! pusshej ♥

14/12

Kategori: Allmänt

de snöar ute :D jag känner mig pigg idag, klev upp typ 8 å sen har jag hunnit vara på arbetsförmedlingen och fått nå papper åsså ska jag gå med i nån a kassa! allt är så tjorvigt tycker jag, fattar typ ingenting xD men det blir säket bra, dom vet väll förhoppningsvis vad dom gör där :p fick iaf en ny "person" nu och hon verka då mkt vettigare än den jag hade tidigare, hon fatta jag ingenting av vad hon prata om , haha!

det blir ju faktiskt lite julstämning när det äntligen snöar ute! för här i lägenheten är de inte så mkt julstämning, det enda julpyntet vi har är en ljusstake ;)


 jag idag, har gjort en liten fläta xD


 ett av dom först korten med ny datorn :)


 daaamp (med mobilen) :p


ha en bra dag! pusshej

11/12

Kategori: Allmänt

är ledig idag, gör inte så mkt :p gatt ändå kliva upp imorse för jag skull på arbetsförmedlingen en sväng, fick några papper om nå ungdomsgaranti, så man typ får pengar de dagarna man inte arbetar, lr nått.

jag vill köpa nya kläder!! är så less på allt jag har men jag tar mig aldrig iväg för att shoppa nånstans heller.. tänk om man kunde få vinna typ en miljon? :p fan vad jag skulle shoppa då ;)

aja hoppas ni har en bra dag, pusshej ♥


penispiano

Kategori: Allmänt

hampus sitter på gammdatorn och kollar på np gammla klipp :p vi funderar på vilken film vi ska se :) jag har nyss ätit den första blodapelsinen den här vintern Mmmmmmmm! :D älskar blodapelsin!

gick bra att jobba idag iaf, får se om de blir att jobba imorrn om nån är sjuk :p

aja hare bra!!!


pusshej

 mysigt med vinter!

-.-

Kategori: Allmänt

har typ städat i köket nu, fan va jobbigt de är att städa en mikrovågsugn! speciellt då man inte har nått sånt där plast skydd där inne som man ska he på då man värmer maten, för då sprätter de överallt i hela mikron! :p när jag hade diskat kom jag på att jag skulle torka ur mikron, men det tog längre tid än jag hade trott för de är ju inte så ofta man gör det men nu är det skinade rent där inne! tills nån använder mikron igen vill säga ;)

till middag idag gjorde jag biffar, potatis och sås, biffarna gjorde jag efter receptet som pappa tipsade mig om på baksidan av löksoppa paketet :p det blev gott men på nått sätt så var dom pappa gjorde mkt godare :p

sen har jag slagit in några julklappar oxå, lr iaf satt snören på dom för det var två kuvert, så jag tyckte det skulle vart lite onödigt att slå in dom i papper :p


ha en mysig kväll!

pusshej ♥


mina första biffar :D

 jul kuvert :)

8/12

Kategori: Allmänt

helooo. har nyss varit ute och gått en bit, skönt var de, synd bara att de är så halkigt på vägen så man måste vara rädd för att ramla hela tiden! :p
jobbade igår, första dagen på typ över en vecka, var en ganska dryg dag för de fanns inte så mkt att göra :/ det är alltid roligare de dagar det finns mycket att göra för då går tiden mkt fortare :p

fick hem ett paket med posten idag, med ett par julklappar jag har beställt så ni får inte veta vad det var för nått ;) snart är det ju julafton!! :D och nyår, har ingen aning om vad det blir att göra på nyår, lr vars man ska vara?! nått förslag??

ha en bra dag!

pusshej


3/12

Kategori: Allmänt

känner mig trööött, fattar inte varför, lr jo kanske för mormor väckte mig 9 imorse, hon slet av mig täcket så jag inte fick sova längre xD hon är rolig tanten :p fast 9 är ju inte så tidigt men då man är ledig vill man sova lite längre :)

har beställt lite julklappar idag och igår, det är som enklare att hitta bra grejer på internet då man inte tar sig iväg till typ umeå lr luleå för de är inte så stort utbud i storuman tkr jag :/ :p 

nä de fick bki ett kort inlägg för nu kom jag int på nå mer att skriva! :) lr jo, lr nää ... :p 


pusshej god jul gott nytt år och glad midsommar!