winkalinn

31 mars

Kategori: Allmänt

Idag har de vart en lugn dag, men har ändå gjort ganska mycke. Vakna kl 8 imorse, då for Thobias till Glommers å skulle skruva me hans farsa tror jag. Så jag låg kvar i sängen å såg en film. Sen for jag ut å gick en långpromenad å när jag kom hem var väl klockan halv 12 så då åt jag frukost :)
Sen ringde mamma så jag for å följde hon och Susanne ut på marknan här i Arvids. Den är inte stor alls ;p Men vi gick in på några affärer oxå. På sportaffärn hitta jag iaf en tröja/jacka som jag köpte, ville ha nått som man kan ha på sig när man är ute och går som inte är så tjock. Skit snygg var den iaf, billig var den ju inte men jag ska ju försöka använda den flitigt ;)

Nu sitter jag och väntar på Thobias för kl 18 ska vi fara och äta på Afrodite med mamma, Susanne och två av hennes barn med respektive. För Susanne fyller år idag :)

Imorrn vet jag inte vad som händer, det får man se då!

Ha en bra lördag kväll! :)



30 mars

Kategori: Allmänt

Nu är säsongen på Tjintokk sluut! Fan va skönt! Sluta tidigare fick vi å göra så jag är då redan hemma :)
Nu får jag ju ta bort klistermärket över kameran på telefonen, har varit så tråkigt att man inte kan ta kort när man vill.

Jag hade faktiskt inget värt å skriva så jag tror det får räcka så här.

Ha en bra helg folket!! :)


snart är det påsk :)!

29 mars

Kategori: Allmänt

Hoj!
Just nu håller jag på att baka kladdkakemuffins , men vet inte om dom blev liite väl kladdiga. Blir å provsmaka en sen ;) Jag tänkte ta med dem på jobbet imorrn och bjuda på för det är ju sista dagen då!! :) Fan va skönt de känns, fast det blir ändå tråkigt att inte få träffa Malin varje dag å surra massa strunt.. Men man kan ju faktiskt träffas här hemma med å prata strunt ;p

Ensam hemma är jag oxå. Har varit det mest hela veckan, Thobias jobbar kvälls skift så han jobbar när jag kommer hem och sen sover jag när han kommer hem. Inte så jätte kul . Men men så kan de va .

Nu är muffinsen klara så nu ska jag diska undan och sen hoppa in i duschen.

Nä hejdå !

26 mars

Kategori: Allmänt

Grattis till lilla mamma som fyller år idag! :) Det blir dock inte att hälsa på hon för jag har ju jobbat idag och hon har stängning på OK. Så det får bli nån annan kväll vi får fira henne :)

Jag har nyss duschat och hett in några ägg i äggkokaren. Älsklingen är och jobbar än, han har ju fått lära sig köra väghyvel, så i veckan skulle dom nog gå skift och köra. Kul att han får lära sig något nytt, och han själv verkar då tycka att det är jätte roligt :)

Nu är det bara fyra dagar kvar för min del! Vi började med urstädningar av hotellrummen idag, det innebär bl.a. att rensa avloppen i duschen :S Fyfan säger jag bara, det är så äckligt med hår! Men tur att jag inte är så kräsen så det har då gått bra ändå.

Nä nu ska jag sätta mig i soffan och mysa tills älsklings gubben kommer hem :) ♥

Hoj !


gammalt kort, tycker Amanda ska färga håret rosa igen ;)

24 mars

Kategori: Allmänt

Sitter på jobbet och väntar på att klockan ska bli 8. Vi kom hit typ en halvtimme för tidigt ;) Å trött känner jag mig. Nog skulle jag hellre ha legat hemma idag och bara sett film eller spela tv spel ;p Men imorrn är man ju ledig iaf, och sen är det bara 5 dagar kvar. Det blir nog en lugn arbetsdag iaf för gästerna har ju som smått börjat fara hem nu. Inatt drömde jag en sjuk dröm, drömde konstigt för nån dag sen med, man kanske håller på att bli knäpp eller nått :) Nä men hoppas ni får en bra lördag, hejsvejs!

23 mars

Kategori: Allmänt

Då hade man fått lön! Inte för att jag ska göra nått spec för pengarna utan det blir att spara det mesta ;) Tycker det är så skönt när man kan lägga undan ganska mycket. Jag är slösar faktiskt inte så mycket pengar, det mesta går ju till att köpa mat, typ. Fast skulle faktiskt varit kul å fara till nån stad nån dag och shoppa lite grann, det var ett tag sen sist man var iväg. :)

7 dagar kvar av jobbet nu! sköönt.

Å hör och häpna igår när jag kom hem efter jobbet stog älsklingen och lagade middag ♥ Det händer väl inte för ofta vilket är synd för han lagar ju god mat :) Ikväll blir det nog att äta våfflor tror jag, har för mig att det är våffeldagen snart men jag vet inte vilken dag det är?

Nu kommer Malin snart!
Ha en bra fredag :)





22 mars

Kategori: Allmänt

Gomorrn! Om en kvart kommer Malin och hämtar mig och det bär av till Slagnäs och jobb.. Sitter och äter en yoghurt nu.

Jag har besluts ångest till tusen..! Innan imorrn måste jag bestämma mig för om jag ska jobba på bolaget i sommar igen eller om jag ska satsa på att få nått annat jobb... Kan ingen bara bestämma åt mig hur jag ska göra?!?!

Ha det bra!

21 mars

Kategori: Allmänt

Godmorgon! :) Fan va skönt det var med sovmorgon, fast jag vaknade kl 6 när Thobias klev upp, gick på toa å sen la jag mig igen. Fast då var jag pigg så jag låg vaken till klockan 7 å sen somna jag om ;) Så kl 9 klev jag upp. Nu har jag kokat två ägg som jag ska äta å sen ska jag väl fixa håret och så. Sen drar jag till mormor och ska städa hennes lägenhet. Får se hur lång tid det tar, men det blir nog lunch ute på samhället nånstans sen om mamma är ledig idag.
Resten av dagen blir det nog att städa här hemma å tvätta nå kläder... Fast ska försöka hinna nöta lite wii oxå ;p Jag och Thobias lånade hit hans wii i helgen, hans syrra hade haft det. Så på söndan satt vi och nötte Zelda ganska mycke, hehe. Å jag och Amanda spela lite Mario men vi dog mest hela tin :)
Nä nu ska jag äta mina ägg!

Hejsvejs!


Du gör mig glad ! ♥ oftast iaf ;)


20 mars

Kategori: Allmänt

Kom lite tidigare till jobbet idag, vet inte varför de gick så snabbt hit, säkert för att jag var själv idag. Men de är ju lite onödigt å komma hit långt före man börjar.. :) idag blir det nog en lugn dag, skönt! Å imorrn har jag min ledig dag för jag jobbar ju på lördag. Min sista lördag den här säsongen! ;) Har varit en lugn helg som mest har spenderats med syster och älsklingen :) men nu har syster flugit ner till Uppsala igen, de är alltid lika tråkigt :( tycker hon kan bo lite närmre ;) Nu börjar mina arbetskamrater anlända så då äre väl bara börja jobba snart då! Ha en bra dag :)

15 mars

Kategori: Allmänt

Då had man ätit lunch idag med, hungrig va jag å gott var de. Idag är det en dryg dag, vi är bara 3 Pers som jobbar för alla andra är sjuka som vanligt.... Fick höra igår av "chefen" att jag är hennes friskaste personal ;) å jag tycker ändå jag har varit sjuk mkt.. men men som sagt snart är säsongen äntligen slut! :) ska bli så skönt å äntligen få helg imorrn kväll! Åsså kommer ju syster hem så vi ska ut å äta middag på samhälle nånstans, får se om gubben följer med oxå :) nä Fyfan nu måste vi fortsätta jobba, för de blir nog inte å sluta halv 5 idag iaf :( ha en bra dag!

11 mars

Kategori: Allmänt

Om 9 minuter kommer Monika och hämtar mig och då bär det av till Slagnäs och jobbet... Bläää. Jag hatar verkligen å jobba helg..
Men fick ju iaf sovmorgon idag, vaknade klockan 7 då Thobias klev upp å for till Glommers, somna inte om förrän klockan 9 igen.. :/
Nä men imorrn äre bara 3 veckor kvar av säsongen!!
Nu måste jag klä på mig och gå ut,

Ha en bra söndag! :)





10 mars

Kategori: Allmänt

Mjaa sitter på jobbet som vanligt, men de är en gode lugn dag idag, jag och Ullis har 5 rum kvar å sen är vi klar. Så det blir kanske å sluta lite tidigare :) De blir å duscha å så när man kommer hem för ikväll är vi bjudna på middag hos Sanna och Andreas , skönt å slippa laga mat. Å imorrn äre oxå jobb :/ Men vi ska inte börja förrän klockan 12 så de blir ju sovmorgon iaf :) Fan vad jag längtar till nästa helg.. Nu är de bara 3 veckor kvar tills säsongen är slut! Känns gode skönt :) Sen får man se vad det blir å jobba med i sommar. Jag å Malin är då välkomen hit nästa säsong igen så de är ju bra å veta att man har jobb nästa vinter om man int hitt nå annat :) Nu är våran låång rast snart slut, ha en bra lördag! :)

jo

Kategori: Allmänt


What doesn't kill you makes you Stronger


word

ledig dag

Kategori: Allmänt

Fan så skönt med ledig dag idag! Jag ligger fortfarande i sängen och myser, var så sova till klockan 9 :) gick lite trögt å somna om efter Thobias för imorse men tillslut somna jag då. Jag ska väl snart kliva upp å äta nå frukost. Sen vet jag inte vad som händer, ska förbi mormor en sväng idag iaf :) Blir kanske å fara ut på samhälle å kika i nån affär. Är verkligen inte taggad på å jobba 8 dagar i sträck nu :( Längtar jätte mycke till nästa fredag för då kommer syster hem från Uppsala! :) Hon blir bara hemma över helgen men ändå :) Nä nu ska jag kliva upp!

7/3 - 12

Kategori: Allmänt

Då hade man ätit lunch idag med! Kotlett med wok grönsaker blev det, gott :) nu sitter jag å dricker en kopp kaffe innan vi ska fortsätta. Men idag är det inte så stressigt iaf, så vi får nog sluta i tid. I helgen blir det att jobba både lördag och söndag, känns gode drygt :/ Har ledig dag imorrn men sen blir det inte ledigt förrän nästa lördag :( Meen de blir ju lite extra pengar ist ;) fast nog skulle jag hellre ha varit ledig med gubben <3 Nä nu är lunch halvtimmen slut så de är bara fortsätta jobba! Hej Svejs

fejt nian

Kategori: Allmänt

Det har ju varit underbart bra väder i helgen! Igår hann jag träffa pappa och små syskonen en sväng, pappa skulle hit å hämta ski doon som har varit på lagning ;) så vi tog med oss mamma och for ut och fikade på samhället :) sen när dom hade farit så tog jag audin å drog till glommers för gubben var redan där. Så där blev det lite korvgrillning och sånt :) Idag for vi oxå till glommers, åt lite uppstekt palt ute över elden hos lillan och Johnny. Sen for jag å thobias ut å körde med hans fem nia ;) lr han körde å jag åkte, å jävlar va kul det var än fast det är en så gammal skoter! Måste erkänna att thobias hade rätt om att den går ändå gode hårt ;) Så det var ju min första skoter tur för i år. Nu ligger jag hemma på soffan under filten, älsklingen for å träna så jag ska väl börja med nå middag snart. Imorrn är det jobb igen.. Hade bra ! :)

.

Kategori: Allmänt