winkalinn

29 juni

Kategori: Allmänt

har varit en lång dag känns det som, har jobbat hela dan men skulle hellre ha varit ledig för de var ju världens underbaraste väder ute! har varit trött hela dan med, men imorrn börjar jag inte förrän 12 så då blir det sovmorgon!

å pojken kommer hem ikväll, wiie! :) ♥


hade gött


"what are words if we really don't mean them when you say them"


28 juni

Kategori: Allmänt

är nådigt trött nu, for till Luleå kl 6 imorse med systembolaget. Vi har haft en massa provningar hela dagen och lärt oss en massa nytt! Har varit kul :) sen när vi fick sluta där så gick vi in på stan och shoppa ett tag, va rea i varenda affär å jag lyckades då hitta nån grej som fick följa med hem. vi var väl hemma vid 9e så de blev en låång dag, ska bli skönt å få sova nu! bara en person som fattas..

Midsommar helgen spenderades både i Bergnäs och i Arvidsjaur, var en jätte mysig helg :) Alltid lika kul å vara med släkten. Sen så fick jag med mig Thobias dit på lördan så vi åt middag där och spela lite kubb och bara umgicks med alla, men vi for hem på kvällen igen och på söndan tog vi det bara lugnt och myste hela dan :)


ooj nu somnar jag snart!!

godnatt folket ♥



bergnäs :)


fina Evelina


:)






mormor ♥

24 juni

Kategori: Allmänt

har just duschat, ska snart börja bege mig mot Bergnäs! :) alla andra har redan farit så jag får fara själv, T ville ju inte följa så :/ men vi ska nog ha skoj ändå, är alltid kul å vara i Bergnäs :)

Igår var en av de största försäljningsdagarna på systembolaget, de märktes kan man ju säga. Vi körde alla (två) kassor hela dagen och det var över 1000 kunder :) lite stressad var man men det gick ändå väldigt bra för oss! tur att man har så bra arbetskamrater! så nu känns det skönt med långhelg :)

nu ska jag torka håret och sminka mig sen fara!!


ha en bra midsommar folket! ♥


puss på T!



21 juni

Kategori: Allmänt

har just kommit hem från mamas place, for dit direkt efter jobbet och åt middag å sen vart det tårta med släkten för Amanda fyller år imorrn :) så nu är man spy mätt..

nu har man kommit igång med jobbet på riktigt, känns bara kul för jag tycker det är så roligt å jobba på bolaget, man får vara med om nå nytt varje dag :) samtidigt som man får lite styrketräning av å lyfta alla tunga låder! måste väll bli bättre på å fara på gymmet efter man ha jobbat men de känns lite jobbigt. får ta det dom dagarna man slutar lite tidigare :)

ikväll ska jag nöta the sims 3 igen, började igårkväll och det är söta T's fel ;) han had ladda ner ett spel i söndags som vi satt å nötte flera timmar, haha. men jag har ju ändå inge bättre för mig på kvällarna när han är borta å jobbar så då kan jag lika gärna sitta å nörda :)

imorrn blire jobb igen men får sovmorgon till 12! tror de kommer vara gaanska mkt folk nu dom sista dagarna innan midsommar.. men de är bara kul! :)


hade! ♥





life is what you make it

Kategori: Allmänt

har varit lite duktig idag å städa lägenheten! så nu ligger det inte en massa kläder överallt ;)
sitter hemma hos mamma nu å väntar på nå middag .

hade inte nå mkt å berätta idag, booring..


hoppas ni har en bra dag!





17/6

Kategori: Allmänt

de är ju bara fredag idag, å jag som trodde de va lördag :p gode skönt :)
har då inget planerat för den här helgen, förutom å va med den sötaste förstås! blev så glad när han kom hem igår, hih :)

annars så sköter jag bus hunden Rocky för morbror är borta på jobb, så nu måste jag ut å gå en långpromenad med han snart :) men han är så duktig så de är bara kul.


ha en bra dag!! ♥







14/6

Kategori: Allmänt

sitter hemma i MIN lägenhet nu då. ska sova här inatt, va sjukt längesen jag gjorde de! lika längesen jag sovde ensam oxå.. men folk måste ju jobba så och jag överlever nog :) känns ändå tomt såklart. bara längta till på torsdag! :)

nu ska jag leta fram nån film å lägga mig å se tills jag somnar.. ska upp å jobba nån timme imorrn, money money ;)

godnatt!






13/6

Kategori: Allmänt

va ett tag sen jag skrev nu, men har varit så fint väder och så mkt att göra förra veckan så jag tror inte jag satt vid datorn typ en enda gång :p tur man har fb i telefonen ;)

har varit mycke rallande då amanda hade både bal och tog studenten..

men har iaf haft en jätte bra helg med massa mys :) var chaffis i fredags men sen hare varit lugnt :)




amanda och robin


ida och nån :p




Tindra gav middan på Laponia tummen upp ;)


Jag å lillebror ♥




6/6

Kategori: Allmänt

nationaldagen idag :) har varit till slagnäs å sett på Lill Valles, skol barnen uppträdde å sjöng. Pappa va även med i bakgrunden på en del uppträdanden ;)

Talludden i lördags va å skit kul! :)











blev inte så många bilder under kvällen, bara från bilresan dit å tillbak :p



pappa i mitten där bak ;) ;)







4/6

Kategori: Allmänt

ojsaaan, råka somna ett tag! men skönt vare :) fast jag gäspar fortfarande som en galning... nä bara ta sig en dusch å börja tagga inför ikväll! hoppas bara att det slutar blåsa så jäävla mycke! håret kommer ju stå rakt upp hela kvällen annars :p


ha en bra kväll ! ♥



3/6

Kategori: Allmänt

idag har man bara jobbat! va gode mkt folk å mkt norrmänn.. men tiden gick fort iaf :)
nu ligger jag hemma i mammas lägenhet, är här själv för mamma är i Boden och Amanda är å super ;p blir en lugn kväll för jag ska jobba imorrn, men vi stänger ju kl 13 så de blir naajs! Sen blir det nog Talludden imorrn kväll :) Hoppas det ska dit mkt folk som de va länge sen man träffa! men brukar ju ofta va ganska mycke Storuman bor där ;p


hade bra folket!!



innan Talludden förra året!


gamm lägenheten :)





2/6

Kategori: Allmänt

kanske man skulle ha klivit upp nu??? börjar bli lite hungrig :)

hade en skit trevlig kväll igår med gänget på systembolaget, drack en massa vin å åt världens godaste mat :) har kommit på att jag inte ALLS tycker om rödvin,! de andra vinerna vi hade var dock inte så äckliga, och jag hade ju lyckas välja ett som passade skit bra till maten, nööjd! :)

nää nu måste jag kliva upp..


puss