winkalinn

jag har fuckat upp igen?

Kategori: Allmänt

SKELLEFTEÅ AIK! ♥

oj va spännande match de var! riktigt kul å se, speciellt när rätt lag vann :)

har varit en härlig dag med lite plugg och lite träning, va riktigt skönt å gymma idag, förutom att jag hade ont i magen hela tin ;p



jag längtar så fruktansvärt till påsken nu! vill HEM och träffa alla människor där borta, saknar verkligen alla..


känns som de är mkt saker jag vill göra just nu.. men allt kostar ju typ pengar! :p är goode sugen på att göra en tatuering.. får fundera på det ett tag till men snart blir det nog en!



typ nått liknande är jag sugen på!! fast med nån döskalle och nå mer snyggt :)


Nä nu ska jag soova!


pusshej

27/3

Kategori: Allmänt

har just vare å tränat, skönt! :) var inte mkt folk på gymmet, jag amanda och en person till :p haha. är kanske många som är bakis idag? ;)

nu är jag då hungrig så blir å göra nå middag, spagetti och köttbullar :D


har inte gjort så mkt mer idag, sov till typ halv 1 då väckte mamma mig. härligt att få sova ut lite grann :)
tror de är ishockey nu men vi har inte rätt kanal :( men hejja SAIK!!


hade! ♥



saknar lill skitan!

03.49

Kategori: Allmänt

nu vart klockan sjukt mycket helt plötsligt, då får man ju sova en timme mindre :/ fast imorrn ska jag ha lååång sovmorgon! :)

blev upp ganska tidigt imorse för de va tänkt att vi skulle till skeå och kolla på ishockeyn men då fick vi inte tag i nå biljetter! men blev då å fara till stan en sväng ändå, se lite skoter och gå i några affärer :) fick hjälpa pojkarna att shoppa jeans ;)

sen ikväll har man vare halvt chaffis, men fick ju köra fin merca så jag är då nöjd ;p sen blev de skräckfilm å nu är man hemma (hos mammi som vanligt). har iaf varit en mysig kväll :) å nu ska jag sova, å de länge!

grattis till lilla mammi som fyllde år idag med, eller blir ju igår eftersom klockan är mitta natten men!


Godnatt!! ♥



grattis ♥

A

Kategori: Allmänt

har ont i min muun! känns typ som jag har en tennisboll i kinden :( vet inte om de har med min visdomstand å göra men de är inte skönt iaf!! ska vänta några dar å se om de går över för jag vill verkligen inte till tandläkarn.. :s fast de är väll egentligen dags å fara dit snart för de var väll 2  år sen sist man var dit!

är hemma hos mamma å bara myser :) blir nog en tidig kväll ikväll för jag är sjukt trött.. gick då bra å jobba idag och de va kul som vanligt :) ingen diff i kassan hade jag heller ;)


ha en bra kväll ♥






vill ha min soffa så jag kan va i min egen lägenhet å mysa ..

25/3

Kategori: Allmänt

ojdå bad update den här veckan.! Men har jobbat och pluggat hela veckan så har inte hunnit med så mkt annat :/
har nyss kommit hem från tentan, som gick skiit. men de hade jag redan ställt in mig på..
Har hunnit jobba på morgonen sen gjort tenta och nu ska jag snart iväg och jobba igen! Money money ;)
Blir nog mkt folk på bolaget idag eftersom de är lönefredag, men de är bara kul med folk :)
Trivs jätte bra på systemet alla är så snälla och trevliga, blir nog en kul sommar där!


Lägger väll in några bilder från grabb festen förra helgen, lite wierd och va enda tjejen men de va kul ändå! ;)


Linus och Fredrik spelar luftgitarr tror jag ;p




sen spåra det lite med grädden på sprayflaska! ;)

tog inte så många bilder men några iaf :) I helgen blire då bara å ta det lugnt! Ska väll försöka dra mig på gymmet oxå!


Hade bra ♥


19/3

Kategori: Allmänt

har just duschat, sitter och äter lite godis jag hittade :s
idag har jag iaf varit lite duktigare än i går, har pluggat! :p haha
har inte gjort så mkt annat, önskar att jag hade vare ute med skotern en sväng men de blidde inte så :( nu måste jag väll snart börja tagga till inför ikväll, blir att supa?! låter så fult men så äre. men blir nog att ta det ganska lugnt för jag vill orka upp å plugga imorrn, och gymma!!

nu ska jag snart fara å äta med mammi och amanda, kanske mormor med :) tycker så synd om lilla mammi förresten ♥


hade!!



blir att va med den här killen ikväll :-)

18/3

Kategori: Allmänt

nu är man mätt och belåten! jag och Amanda gjorde världens godaste kyckling sallad :)

har inte blivit nå mkt plugg idag :/ hade tänkt plugga hela dan men det har blivit massa annat ist. Jobba en sväng imorse sen for jag om tilll mormor å fixade till hennes hår, hon blev så fiin! ♥ hon skulle på begraving, inte lika kul kanske.. Sedan fick jag besök av pappa, Daniela och lilla Tindra, Marwin va oxå med men han låg å sov i bilen hela tin :) va kul å träffa dom iaf för de va så länge sen sist!
Har hunnit va på gymmet oxå, skönt vare för jag had ju inte vare där sen i söndags :s

Nu får man se vad de blir att hitta på ikväll :)


pusshej ♥


man kanske skulle ha vare ute med skotern en sväng imorrn?

15/3

Kategori: Allmänt

är på skolan just nu, men våran lärare ligger hemma i magsjuka så vi får arbeta själv. så jag och Sanna håller på skriva ut nå instuderingsfrågor som vi kan plugga på :)

har sjukt ont i kroppen idag, mest i benen! är inte van å träna benen så hårt, så jag går lite granna som en gravid kvinna för jag vill inte lyfta benen så högt ;)

sen idag ska vi få va med på en dissektion :D vi ska typ kolla på grislungor och grishjärta, kommer nog bli intressant :)


hade! ♥

aha

Kategori: Allmänt

ibland förstår jag ingenting ..
just nu är jag så trött så jag typ inte ens kan tänka rakt,.


det finns vissa personer som kan få en på bra humör direkt, tur jag har en sån fin vän, lilla Fredrik :) som inte är så liten, han är inte tjock men lång! haha gud vad jag svamlar. men tack Fredrik för att du finns ! jag vet att jag kan komma och gråta hos dig när jag vill ;)


ne ska sluta svamla och gå och sova istället! i min alldeles egna säng, har bott i mammas lägenhet hela veckan ;)


godnatt ♥


13/3

Kategori: Allmänt

nu är man död i kroppen! Sanna har plågat mig på gymmet i 3 dagar och jag har nog aldrig haft så ont förut! ;) Ska nästan bli lite skönt att få fara till Lule imorrn och vila från träningen ;p

Har haft en jätte trevlig helg iaf! :) Har varit mycket med Thobias, Sanna och Andreas, åsså lille Edwin såklart. Igår kväll blev de middag hos Sanna och Andreas, sen såg vi melodifestivalen och spela Alias. Jag och Sanna vann över killarna, fast än dom fuska så mkt ;) men sjukt kul hade vi :)


Nu måste jag hoppa in i duschen å sen få i sig nå mat!


Hade ♥


!

Kategori: Allmänt




Ibland ska man ha tur! ;)




10/3

Kategori: Allmänt

har föreläsning över internet igen.. men jag tycker det är så svårt å lyssna när man inte är där "live", man börjar bara tänka på massa andra saker istället :p

har iaf hunnit vara och träna idag, skönt att vara där mitt på dagen för de var nästan inge folk där så alla maskiner va lediga :)

Nu har Amanda dragit till Umeå och mamma är ju kvar i Sunderbyn än så nu blev man ensam helt plötsligt.. Fast jag har ju lilla Polly jag måste sköta om :)

JA jag fick veta att jag klarade min första tenta igår!! så jiivla skönt!! Har vare så orolig över att jag inte skulle klara den..
Är samtidigt skitförbannad på folk som säljer grejer på internet men aldrig skickar dom!! Jag och Sanna blev lurad av samma person, vi gav han pengar men fick aldrig nån bok!! GRRR. Fattar inte hur människor inte kan ha nått samvete??

Får äta middag hos söt mormor idag, så då slipper man då laga mat själv :) Men innan jag far dit ska jag om på bolaget och söka sommarjobb! Skulle nog va najs å få jobba där ;)


Hade ♥




8/3

Kategori: Allmänt

helå, idag är det fettisdagen! så ikväll blire å fara till mormor och tjocka med hembakta semlor :D

Igår fick jag köra skoter för första gången den här vintern, så kuul vare! Var överlycklig hela tin :) Blir säkert å fara ut nån fler gång i veckan om de blir fin väder. Det enda som suger är lederna här i arvids! Men man är ju bortskämd med lederna hemma i fjällen.. 

Imorrn blire å fara till Sunderbyn och hälsa på lilla mamma! Hon får inte komma hem förrän tidigast fredag så hon har nog inte så kul där borta.. stackarn. 


Nä nu måste jag plugga!! 




 

6/3

Kategori: Allmänt

äntligen hemma från umeå! är så dryg väg mellan ume och arvids. men gjorde ju ett trevligt stopp i skeå och träffade bäst fredrik! :)

har iaf varit en trevlig helg trots att vi var lite sura på fredagen ;) blev att fara på fortet på fredags kvällen, det är typ som fångarna på fortet, skit kul var det :)
Igår kväll blev det utgång, minns dock inte så mkt av själva utgången men minns iaf att vi hade det gode trevligt innan vi for ut ;)
Mådde ju lagomt bra idag när jag vakna. Ville ta mig iväg tidigt till arvidsjaur men det gick inte så bra. tog mig iväg vid halv 6 på kvällen..


nä nu blire å se nån film sen sova! ♥

3/3

Kategori: Allmänt

sitter och lyssnar på en föreläsning över internet just nu. men jag fattar inte riktigt allt han babblar om :p nu pratar han om hjärnan och dess delar.. intresting! ;)

2/3

Kategori: Allmänt

aah är lite små rädd här jag sitter ensam i min lägenhet! det blåser så mkt så det lever om i fläkten i köket :s ska gå och gömma mig under täcket snart och hoppas att det inte kommer nått spöke och tar mig ;) 

är goode slut på ikväll, va på gymmet och körde kondition,  B L Ä ! 
men måste ändå börja göra de oftare.... . . . punkt. 


nä nu ska jag gå och sova snart! 

gnatt  

3/1

Kategori: Allmänt

har just sett filmen "love and other drugs" med syster yster. den var faktiskt bra, brukar ju dom flesta kärlekskomedier vara, tänk om det kunde vara så i verkligheten som de är på film, alltid lyckligt slut! ;)

ikväll har mamma och mormor varit här och hjälpt mig få iordning i lägenheten, så nu är det faktiskt ganska mysigt här inne! bara några grejer som fattas, typ soffan!! som tack för att dom hjälpte mig bjöd jag på middag, fläskfile, pommes och sallad :) dom tyckte då att de va gott så då är jag nöjd ;)


nä nu ska jag lägga mig å sova! Amanda sover här inatt så då slipper man då vara själv :)


Godnatt! ♥