winkalinn

.

Kategori: Allmänt

nu har man hunnit jobba en sväng och nu ska jag hoppa in i duschen och sen drar vi mot hemavan! :)



taggad

Kategori: Allmänt

börjar känna mig taggad inför nyår nu! blir nog kuul! fast än klant krille och co inte hann boka biljetter till hotellet, men dom får väll köa och hoppas på att ta sig in om dom ska dit ;) tur jag har världens bästa som bokade biljett åt mig ♥

nu blire å ta sig en kaffe kopp!


hej svejs

cold

Kategori: Allmänt

vet att det är lite tråkigt att skriva om vädret men jag haaatar att det är så kallt ute! är väll -24 här nu typ. gatt kliva upp 6 imorse för å he på motorvärmarn så jag skull ta mig till jobbet men bilen lät ändå sjukt plågad när jag starta den. Tur att det var mammas bil ;)

Nu måste jag börja välja vilka kläder man ska ha på nyår, alltid lika svårt! Tänk om man bara kunde komma i mjukisbyxor och t shirt ;)



jesper och nathali


söt evelina och krille

snus

Kategori: Allmänt

jag vill ha snus! min dosa är slut och mammas snus är inge go.. vill inte plåga igång volvon heller då de är -25 ute :s snacka om stora problem man har ;)

får nöja mig med att det är världens bästa film på tvn med världens snyggaste skådespelare, pirates of the caribbean ;)











glad!

Kategori: Allmänt

tog mig in på skolan!!!! :D :D :D :D :D fan va nervös jag blev nu! det är ju förfan ett och ett halvt år sen jag pluggade sist! :s iiiiiiiiiiiiiih!

donkey kong

Kategori: Allmänt

jag och amanda har suttit och nött donkey kong hela kvällen ;) fan va kul de är! fast jag förstår inte hur dom kan mena att man bara behöver va 3 år för å kunna spela det. för jag och amanda dog hela tin! Ibland va man så arg att man hade lust å kasta kontrollen i tvn, haha. Tur att man hade satt fast den runt handleden ;)


urk

Kategori: Allmänt

är inte riktigt 100 idag heller.. For på jobet en sväng imorse men sen har jag legat hela dagen tills nu :/ Ska försöka äta nått snart så kanske man mår lite bättre iaf :)

Nu har lilla mamma kommit hem med, så då slipper vi laga mat själv ;) ♥


Ikväll händer det nog inte så mkt spännande, jag å amanda måste väll testa nya wii spelet vi fick i julklapp, donkey kong ;)


pusshej leverpastej

god afton

Kategori: Allmänt

har nyss ätit frukost/ middag, nudlar och coca cola, lätt spytt ;) mådde inte så bra inatt om jag säger så, får nog skylla det mesta på alkohol men tror även jag har fått en släng av magsjuka :/
så idag har jag legat hela dagen, klev upp kl 18 tror jag.

Men hade skit kul igår! iaf mestadels av tiden ;) Alltid kul å vara med Krille och Jeppe, och kusinerna såklart! Vi hade förfest här i lägenheten så de kom ganska mycket folk men trevligt folk vare så inget blev förstört som tur var, för då skull vi nog fått spö av mamma när hon kom hem ;)
Sen drog vi på lappis och där vare kuul, dansa mycket, än fast man inte är så duktig på typ styrdans och bugg så är det ändå roligt :)
Och självklart efter vi had vare där nån timme så tappa vi bort Krille! Man blev ju inte precis förvånad. Vi hitta han inte förrän vi satt inne på marios efter lappis had stängt då såg vi han gå förbi där utanför. Då hade han varit och vandrat genom hela arvidsjaur typ ;) Men vi fick då med oss han hem.


Nu ska jag sova snart men är inte särskilt trött då jag sov hela dan typ :p men måste ju upp å jobba en sväng imorrn..


Gonatt!


whos that chick

Kategori: Allmänt

partey! sitter och surrar med krilleman, kungen, legenden osv. lr? ;)
ikväll blire lappis, krille är ju lappis virgin ;) hoppas att jesper och co oxå her sig hit.


hade bra! sup försiktigt


puss

juldagen

Kategori: Allmänt

hej svejs!

Har sovit så jivla skönt inatt, vi ligger i det gamla "datarummet" men vi har tage in en stor säng dit så det är ganska mysigt :) Jag Amanda och Polly dela säng ;)

Hade en jätte mysig dag igår, det bästa var nog maten, Mmmm ;) Sen efter middan kom tomten och delade ut klapparna, fick jätte bra paket :) Tindra hjälpte tomten dela ut alla klapparna.
Sen blev det lite kaos när ungarna skulle öppna paketen och sen leka med dom, så jag å Amanda gick ner och såg en film, råka somna ett tag där tror jag ;)
Då ropa pappa att vi gatt skynda oss upp igen, när vi kom upp såg vi att det hade kommit en till tomte å han såg fan ut som den riktiga! ;) Ingen visste vem de va och han kunde prata finska, skit cool va han! Hans renar hade frysit ihjäl på fjället så han flög helikopter ist, fast när han for så satt han sig i en 740 ;) men häftigt vare då ingen visste vem de var :) kanske va de riktiga tomten? 


Nu ska vi snart äta frukost, sen måste jag och Amanda börja packa ihop sakerna för vi drar tillbak till Arvidsjaur idag. Drar med oss Krilleman, Jesper och Natalie oxå ;) så det blir nog utgång ikväll :)


bäbis

Kategori: Allmänt



jag säger som Anki: Man blir som sugen ;)

julafton

Kategori: Allmänt

god morgon :) vaknade för ett litet tag sen men har inte klivit upp än. Blev väckt av Tindra som skulle komma och lägga sig under täcket och mysa :) 
Har faktiskt lite julstämning nu, det blir som roligare när man firar jul med massa mindre barn för dom tycker ju det är så kul med paketen och jultomten (: Vi får väll se om det kommer nån jultomte och hälsar på ikväll ;) 


Jag har inte vågat fråga hur kallt det är ute men jag skulle väll gissa på mot -30 :/ men det kanske blir en liiten kort skoter tur ändå, skiter i om jag förfryser ansiktet av mig ;p 

Nu ska jag gå upp och se vad dom andra har för sig :)


GOD JUL





o helga natt

Kategori: Allmänt

ligger i sängen med Tindra och Amanda nu, Tindra är ganska frågvis ;)
nu ska hon gå och fråga pappa vem Jesus var. Nyss när jag stog och bytte om till sovkläder satt Tindra och kollade åsså säger hon: "Såna där har min mamma med. Men inte jag, för jag är för liten." Haha hon är ju för rolig ;)


Idag har vi städat och julpyntat lite här i Forsmark. Hann även med en liten ragg, lr det blev en ragg på över 10 mil. Först till Moa och co som är i Björkvik, och sen till Hanna och co i Oltoken :) Tänk om man kunde ha sina vänner så nära jämt? :/


Nu ska vi se lite film och sen sova :)



blixten i ögonen? ;)


lillebror ♥


julklappar

.-..-.-.

Kategori: Allmänt

imorrn äre julafton, myyys! :)

har nyss vare ute och skottat av vrålåket. hunnit jobba en sväng på morgon oxå, nu ska jag gå och hoppa på amanda tills hon vaknar! ;) för jag vill fara snart!!
hoppas bara inte det är så jävligt med snörök efter vägen, skulle ju va lite tråkigt om man råka hamna i diket ;p


nä måste äta nå frukost nu!


pusshej





.

Kategori: Allmänt

Sitter och tankar en film så man har nå å glo på ikväll, twilight eclipse :)
Ska snart baka med syrran, glöggbollar ska vi göra. Tycker de är ganska kul å baka men inget vi bakar tycker jag blir gott! Har typ fått nå cp fel, är aldrig sugen på sötsaker längre, inte ens godis :o Men det kanske är bra? Mycket bättre att ta en snus istället ;) lr?


hade!


hehe

Kategori: Allmänt

måste skratta lite åt mamma, hon renbäddar sängen åsså säger hon: nu får det inte ligga nått äckel i min säng i helgen! Och inge sex i den heller!

haha hon är ju för söt ibland ;)


Idag har vi handlat mer julklappar så nu är det äntligen klart! :) Längtar till imorrn när jag ha jobba klart för då drar vi hem till Forsmark ♥
Hoppas på att hinna köra lite skoter när man är där med :) Annars blire bara mys med pappa och små syskonen. Måste väll försöka hinna hälsa på folket på byn med, va ju som ett tag sen man var där nu :/


Nu ska vi till mormor å hjälp hon me nå grejer, sen bjuder hon på go fisk till middag ;)


puss


kinect

Kategori: Allmänt

har handlat klart nästan alla julklappar idag, har bara kvar att köpa till alla plast sykonen!

vi var inne på expert oxå medans vi vänta på att mamma va på sjukan, vi blev väll kvar där typ en timme för vi testa kinect till xbox, satan va kul de va! vi höll på skratta ihjäl oss, alla andra kunder i butiken måst ju ha trott att vi va knäpp ;) nu ångrar man att man har ett wii för de där va ju mkt roligare ;p



före laponia i lördags




så här blir det om nån vill att jag ska le på kort, det blir förstört ;)

raise your glass

Kategori: Allmänt

chaffis ikwell då! skönt att va nykter nån helg faktiskt :) åsså äre ju alltid kul å köra bil ;) fick ju en fulltankad bil igår, alltid najs när man inte behöver tanka själv ;p


ha de braah! ♥

.

Kategori: Allmänt

en snus på de, nu film sen sova!

snow

Kategori: Allmänt

tur att det finns snälla pojkar med traktorer som kommer och skottar tidigt som fan på morgonen för annars hade jag nog inte tage mig till jobbet imorse! de snöa och dreva som fan ute, igår tog man sig knappt in i lägenheten för det va en dreva som va typ 1 meter hög man gatt hoppa över ;)

Idag får vi fin besök från forsmark, dom skull köpa en ny skoter här tror jag? naajs :)


nu ska jag ta en lååång dusch!


hade



grattis Krilleman som fyller 20 idag!! :)

nvjskdögvs

Kategori: Allmänt

hatar att komma på rubriker ;)


bilen gick igenom besiktningen! :D jippie


nästa fredag är det julafton ?! fatta va snabbt tiden går ibland, och sen äre nyår, tror det lutar åt att va i hemavan i år, igen.. men det brukar ju vara ganska skoj så ;)


hej svejs



julafton förra året :)

god morgon

Kategori: Allmänt

fick lite sovmorgon idag, sköönt!

det är bajs väder ute! eller det är ju bra att det snöar men jobbigt när man måste sopa av bilen hela tin ;)

nu ska jag fara på ombesiktning :s :s men den borde fan gå igenom nu annars får jag s i n n e!



hade!

wii :)

Kategori: Allmänt

nu har jag fått min bil lagad :D har betalat det oxå å de va ju inte riktigt lika kul :/ men shit happens och nu hoppas jag den håller ett litet längre tag ;)
nu ska jag bara byta parkeringslamporna och sen blire ombesikting!


snart ska vi till momor och äta smörgåstårta, naam :)



pusshej ♥

nanana

Kategori: Allmänt

blev lite jobb på morgonen, gick bra som vanligt, snart är man ju proffs på städa ;)

idag fyller sötaste mormor år! grattis till henne ♥ blir att fara å fira hon sen ikväll :)

ska hoppa in i duschen nu!


see ya




i might be bad but im perfectly good at it
rihanna - S&M

sleepy

Kategori: Allmänt

uäaah!


sova nu snart, upp tidigt imorrn..


God Natt !







amanda och tindra, mina fina systrar ♥

.

Kategori: Allmänt

don't let go it's such a wonderful life

najs

Kategori: Allmänt

har hunnit göra mycket nu på morgonen känns de som. det började med att vi försov oss liite grann så det blev lite stressigt. bilen starta utan problem sen var det blås kontroll på samhälle, jag hatar att blåsa i den där saken för man orka ju knappt blåsa ut så länge man ska! :p men det var tur att de va en snäll polis för jag hade ju dimljusen på så jag fick en liten kommentar om att det var olaglig ljuskombination men fick ingen böter iaf ;)
sen for jag å lämna in bilen på OK för nu ska den äntligen lagas :D
ja åsså hann vi vara om till kicki en sväng å drick nå kaffe, efter det skjutsa jag mamma till skolan å mormor på sjukan och nu är jag hemma igen. funderar på å sova en liten sväng ;) sen göra nå nytta, typ städa lägenheten?


ha en bra dag!



moonshine

Kategori: Allmänt

don't talk about moonshine don't talk about whitewine


moonshine - hardcore superstar

gööda låten ;) spelar den hela tin i mammas räcer bil för min pärla vill jag inte köra så mycket, ska lämna in den imorrn så den får bli hel!! :D



vill hem till Forsmark å sparka igång ski doon!!♥

lussekatter

Kategori: Allmänt

idag har jag och mamma varit duktiga och bakat! lussekatter blev det :) stora som f*n blev dom oxå ;) får hoppas att dom är goda med ;p






:)

sankta lucia

Kategori: Allmänt

sitter och fikar och ser på lucia på tvn, mysigt! :)

nu blire snart iväg och jobba en sväng. sen kanske det blir å baka lussekatter idag ;)


hade!



home sweet home

Kategori: Allmänt

nu var man äntligen hemma! och trött som ett svin är jag..
har då haft en jätte trevlig helg :)


nu blire å se lite film innan man ska sova.



pusshej ♥

shoppa

Kategori: Allmänt

nyss komme hem från staan :) hitta ju lite fina grejer så nu får man vara fattig ett tag :/ ;)


nu ska man hoppa in i duschen och göra se lite fin, sen drar vi till nån tjej på förfest och sen blire krogen!


skål å gokväll! ♥

yihaa

Kategori: Allmänt

sitter i umeå nu hos söt Hanna! kom på idag att jag HATAR att köra bil i stan! alla är ju bara ivägen hela tin, otroligt att jag inte körde över nån ;) å sen blire det inte bättre av att man inte hittar dit man ska haha. blev inte nå mycke shopping idag, blev nog mest shoppat på bolaget ;) men imorrn blire in på stan hela dagen, vet fortfarande inte vad jag ska köpa åt alla.. nu ska vi vila ett tag å sen blire idol myys! :) vi ska väll försöka dricka nå sur vine med, man kan ju låtsas att det är gott ;) haadee

yes

Kategori: Allmänt

har nyss vare å lämna tillbaka min "bäbis" till sin ägare och lika glad blev han för de ;)

har tackat ja till skolan nu :s så nu äre bara vänta och se vad som händer!


nu äre nog bara att he sig isäng upp och jobba lite imorrn sen lämnar jag den här hålan och drar till umeå! måste ju försöka hitta lite julkappar till folket. men lite shopping till mig själv blire säkert oxå ;)



sov gott!



bäbis ♥

had enough

Kategori: Allmänt

danko jones - had enough , har snart spelat sönder den låten ;) men bra ären!


har bestämt mig nu tror jag, tackar ja till Luleå och ser vad som händer! vafan man lever bara en gång! ;p


nu sitter jag och försöker bränna en skiva till mammas bil, hon har ingen usb port så det blir old school,. ska nämligen ta hennes bil imorrn till stan, törs inte ta min egen innan den är fixad! på tisda får jag lämna in den :D


hade!


oh shit

Kategori: Allmänt

har fått de preliminära antagningsbeskedet från universitetet nu!
är 46e reserv till umeå så där blire nog inget men till luleå är jag 5e reserv :o
holy shit asså, kanske tar mig in den här gången alltså!!
men kommer jag klara plugga på distans?! för utbildingen i luleå är på distans.. oj oj oj!
vill ha det slutliga beskedet NU så jag får veta! vars ska jag bo isf?! men det är ju det sköna med att plugga på distans, jag kan ju typ bo varsomhelst egentligen. aja ska inte börja planera så mkt innan jag ens vet säkert att jag kommer ta mig in ;)


nu måste jag ut me hunna!


hade

aouch

Kategori: Allmänt

känns som de är mkt som händer just nu! har fått tips om mer jobb som de nog blir å ringa om imorrn. åsså väntar jag på besked från skolan, för jag kan ju inte riktigt söka jobb på riktigt här förrän jag får veta om jag kommer in på nån skola och kanske måste flytta härifrån..
har börjat vänja mig med att bo här nu, trivs mkt bättre här än jag gjorde i storuman. det enda som suger är att man bor så långt ifrån alla vännerna :/
men i helgen får jag ju träffa söt hanna! ♥


idag har de inte hänt mycke, jobbat en sväng och skött om hund rackarn som vägrar bajsa än hur långt man går med han! har mått lite halvdåligt hela dan typ haft ont i hela kroppen. la mig på värmedynan ett tag å vila och sen somna jag ju såklart, inte skönt att vakna upp en timme senare typ dränkt i svett ;)

nu blire å snör se isäng snart å se om man kan somna.


gonatt




jag och söt innan nordic rock i sommar ♥

rocky

Kategori: Allmänt

sitter och ser på när Polly står å juckar på Rocky, hon är så knäpp!

har nyss vari ute en sväng med buspojken, ska va "barnvakt" åt han i veckan. ska gå en långprommis sen ikväll med han, han är mkt roligare att gå med än polly! hon är bara pinsam när hon skäller på varenda hund man möter åsså blir hon trött eller börja frysa om man går för långt :p


va å beställde delarna till bilen idag så snart förhoppningsvis är den lagad :)


ska hämta amanda på skolan nu!


hade



so close no mather how far


hot hot

Kategori: Allmänt

mitt ansikte är hot, känns som de ska brinna upp!

ni blire å snör se i säng snart men är inte trött.... får glo lite på tv och hoppas på att man bli tröttare.


gonatt!

suck

Kategori: Allmänt

fan fan fan fan fan. ungefär så känns de just nu. var och hämta hem volvon nyss från verkstan.. inte så roliga nyheter. måste byta kylare och styrväxel för båda två läker.. bromsebeläggen måste nog oxå snart bytas åsså äre ju styrleden med..
är inte så förvånad för med min vanliga tur så brukar det gå såhär..


ska dit imorrn igen så ska vi beställa delar å så. nu hoppas jag bara att det inte ska ta så lång tid att fixa den.
han som ska fixa den verka då va världens snällaste, nått positivt iaf :p

nu tror jag att jag drar å simmar en sväng på badhuset så man får avreagera sig lite. om nu bilen håller hela vägen dit ;) nä men nu äre bara fixa skiten och hoppas den håller sen! :)


hade, pusshej ♥


lördag

Kategori: Allmänt

god morgon! vaknade väl för en timme sen men låg kvar i sängen och filosoferade ett tag :)
vad ska man hitta på idag då? Amanda sitter bara och pluggar matte så hon är inget roligt sällskap :/

Har världens största lust att köra skoter!! Vill fara till Bergnäs å hämta hit skotern men jag har ingen kula på min bil så de sket sig :/ får övertala mamma sen när hon kommer hem att vi ska hämta hit den ;)


pusshej ♥



gamm räven ;)

idol

Kategori: Allmänt

Jay och Minnah ska vidare till final! Jay är ju bara bäst ♥